Paranoiás vagyok? Ha az, hogyan lehetne legyőzni?
Figyelt kérdés
Ha fiatalok között, közelében vagyok ez akkor van, ha azt hallom, vagy látom, hogy valahol röhögnek valamin, de nem tudom min, hajlamos vagyok azt hinni, hogy rajtam. Főleg ha közben még rám is valamelyik. Meg főleg mostanában, időnként ez csak úgy előjön, hajlamos vagyok azt hinni hogy rólam beszél 1-2 ember a közelemben, olyanok akik ismernek de nem vagyok velük túl jóban. Ilyeneknél hajlamos vagyok azt hinni.
Paranoiám lehet gondolom, mit lehetne ezellen tenni?
2015. márc. 9. 18:54
1/2 Csárdás Mónika válasza:
Hát szivem te beteg vagy! Súlyosan menj el urológushoz! Ilyen velem is volt. Nagyon durva... :(
2/2 A kérdező kommentje:
Pszichológus nem?
2015. márc. 9. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!