Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A "herbál" fogyasztás befolyás...

A "herbál" fogyasztás befolyásolhatja az antidepresszáns (trazodone) hatását?

Figyelt kérdés

2x1 Trittico-t szedek naponta, és most kaptam ajándékba egy gramm "herbál" füvet, és nem dobnám el, ha nem muszáj. Viszont valahol azt olvastam, hogy a szerotonin szintnek nem tesznek jót a szintetikus kannabinolok, amire gondolom valamilyen szinten hatással van az antidepresszáns. (Nem ismerem a trazodone pontos hatásmechanizmusát.).

Lehet probléma abból, ha a Trittico (trazodone) szedése mellett szépen lassan elpöppentgetném?

(a "neszívdaztamocskot" jellegű válaszokat hagyjuk, kémiában/gyógyszerészetben jártas emberek komoly véleménye érdekelne. :))

2015. márc. 23. 21:32
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
hiyarant, te úgy tudod, hogy a trazodon károsítja az agyat? Mert erről még nem hallottam, szerintem nagyon jó kis gyógyszer, legalábbis nekem segít(ett) a depressziómon.
2015. ápr. 3. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!