MI van ha megorultem? Hogy lehet felismerni? (nem kamu)
Figyelt kérdés
2010. febr. 17. 00:38
11/15 anonim válasza:
Ha így érzel nyugi. Egy idő után rendbe jön. Még valami: keress valami beszélgető kört. Sokat segít ha van valaki akivel megbeszélheted. Az internet is jó, de nem az igazi. Ha szégyenlős vagy menj el pszihológushoz, de ne azzal, hogy "bekattantam". Meséld el neki a problémát, ők jók a halgatásban. Ha nem találsz beszélgető klubbot te is indíthatsz egyet fel a fejjel. Nem vagy kattant a legjobb úton vagy afelé, hogy rendbe gyere. Sok szerencsét.
12/15 A kérdező kommentje:
Koszi... ;) Lehet h evek kellenek, amig ez elmulik!? Beszelgeto kort itt sajnos nem tudok talalni, meg amugy is, reggel 8kor elmegyek itthonrol es este 7re erek haza... Probaltam mar a neten keresni valamit - jobb mint a semmi alapon-, de nem talaltam. Mondjuk el sem tudom kepzelni h ez valakit erdekel, mert amugy annyira szanalmas dolgokat muveltem, hogy pfff... Elfelejtettem irni h a masik onterapiam h blogot irok, de igazabol csak akkor irok bele ha epp be vagyok kattanva, szoval nem tul szep dolgokat, de segit mert nem tudom senkivel megbeszelni, igy legalabb kiirom kicsit magambol. (aztan ugy alakultak a dolgok h az uj baratno reszben miattam veletlen elolvasta, na akkor kb ket napig nagyon jol ereztem magam mert vegre megtudta h micsoda szenvedeseket okozott nekem.)
2010. febr. 17. 21:48
13/15 anonim válasza:
Jól csinálod, de ne dolgozd túl magad, mert az is előhozhatja az ilyesmit. Vegyél ki egy hét szabit és menj el sielni. Ha a munkahelyeden van olyan akivel jóban vagy vele is beszélhetsz. A jógát is sokan javasolják, bár ezt nem próbáltam. Ha jól gondolom fiatal vagy. Járj bulizni, legyél nyitott. A sport jó dolog, felszabadít, leköt. Járj el csapat sportra, sok kedves emberrel lehet ott megismerkedni. Lehet, hogy segítene, ha leülnél az exeddel és annak barátnőjével beszélgetni. Remélem túljutsz rajta. Csak így tovább:).
A végére egy keleti bölcselet (a kedvencem): Aki a multtal foglalkozik meglopja a jelent. Aki csak a jelennel az elveszíti a multat.
14/15 anonim válasza:
Igen, megőrültél. Most már megtudtad, megnyugodhatsz.
15/15 anonim válasza:
Menj el valahova nyaralni egy barátnőddel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!