Lehetek pszichopata?
Figyelt kérdés
Jó lenne érzelmek nélkül élni, meg lehet szerezni ezt a "betegséget" vagy születni kell vele?2010. febr. 16. 22:34
11/23 anonim válasza:
Egy pszichopata (antiszociális személyiségzavaros) igaz története napról napra, napjainkban.
Ha pszichopata vagy, a környezeted szenved. És megélnek belőled a pszichiáterek, bár a gyógyításod eleve szinte reménytelen...
12/23 anonim válasza:
Az antiszociális személyiségzavar nem összekeverendő a pszichopátiával.
13/23 anonim válasza:
Egyike a pszichopátiáknak, bár ma ez utóbbi szót kevésbé szeretik használni. Hasonló a besorolása a Borderline-szindrómával, nárcizmussal.
14/23 anonim válasza:
a pszicopátia az egyedüli személyiségzavar, amely születéstől fogva benned van. borderline, v szkizofrénné lehet vállni, de pszichopatává nem.
15/23 anonim válasza:
(utolsónak) nana, itt még nem tartanak a kutatások
16/23 anonim válasza:
de az teny, hogy a pszichopatia oroklodik, az mar tudomanyosan bebizonyitott. sokat kell olvasni, nem csak a wikipediat : )
17/23 anonim válasza:
wikipedia? ez a szakterületem, gyanítom, hogy többet olvastam róla, mint te
18/23 anonim válasza:
kicsi korom óta érdekel a pszichológia, sokat olvastam. és tudnék példákat mondani, de az biztos, hogy semmi köze a szülők nevelésének a pszichopátiához. lehet egyesek makacsul azt állitják, de ez igy van.
elhiszem hogy olvastál lelki zavarokról, amik persze sok ténytől függően alakulnak ki, de ez egy külön kategória. Ha annyira akarod bizonyitani, folytathatjuk priviben :)
20/23 anonim válasza:
Ne akarj pszichopata lenni,mert nagyon mocskos egy betegség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!