Mit csináljak ha a barátnőm az anyja miatt vágja magát? 15/F 15/L
Szeretnék tanácsot kérni mert a barátnőm (3-án lesz 3 hónapja hogy együtt vagyunk) vágja magát az anyja miatt és még az anyja szeret is inni! Már töbször is kértem hogy ne csinálja (mostanában nem is látok rajta újat) és ez miatt pszichológus-hoz is jár de nem nagyon beszél vele és nem mondja meg hogy az anyja miatt csinálja és hogy egyszerűen utál otthon lenni :(.
Előre is köszönök mindent!!
Nem próbálok az embereknek szavakat adni a szájukba. Ezt te írtad: "Nekem is voltak baratnoim alkoholista szulokkel, sok evvel ezelott.
Egyik sem vagdosta magat, mindegyik kitanult legalabb egy szakmat, csaladot alapitottak es boldogok" Mi ez ha nem annak a sugallata, hogy nem olyan nagy gond ha a szülő alkoholista.
Hát nekem a barátnőm azt mondta hogy az anyja minden nap megiszik minimum 6 sört és van hogy az apjával is veszekszik hogy menjen le a boltba neki sörért és az apja meg azt mondja hogy nem így az anyja inkább lemegy magának (ebből én azt szűröm le hogy alkoholista) és azt mondta még hogy sose jó az anyjának amit csinál és mindig kiabál vele
Egyszer megkérdeztem miért csinálja és azt mondta hogy hosszú de az a lényeg hogy nagyon sok olyan dolog van/történik vele amit nem tud megérteni
(Az előző barátja aki 1 évvel fiatalabb volt nála azzal az indokkal szakítot vele hogy neki a felvételire kell készülnie)
Amúgy én is azért mondtam neki hogy beszéljen a pszichológussal mert szerintem ha elvennék az anyjától neki meg az anyjának is jobb lenne főleg az anyjának hátha megváltozna (az én rokonságomban is van alkoholista nő akitől elvették a gyerekeit és ezáltal ritkán iszik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!