Miért van az ha ilyesmi törénik, egyből rosszul érzem magam?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik nekem. Hagytam neki üzenetet MSN-en hogy ha feljön, akkor írjon. De nem írt. Ez nekem annyira rosszul esett. Egész nap ezzel nyaggattak a suliban is hogy mi bajom van. Én persze nem tudtam elmondani, mert egyből elsírtam magam.
Ilyen kis dolgokon ennyire kiakadok. Annyira rossz. És nem tudom... Mitől van ez? Mit jelenthet? Meg mostanában olyan furcsa... Nem érdekel semmi, mindenkivel összeveszek. Meg gyakran olyan érzésem van hogy semmi értelme az egész életnek. Szerintetek?
15/L
2010. febr. 15. 21:05
1/5 anonim válasza:
Ezen minden ember átesik. Tini vagy...ez tök természetes. Ne izgulj, majd elmúlik. Találkozgass a barátnőkkel és ne foglalkozz ezzel. A srác meg egy bunkó, ha nem ír vissza. Próbálj meg máshol üzenetet hagyni neki. (Myvip,e-mail,iwiw)Ha nem válaszol...kapja be
2/5 A kérdező kommentje:
A többi velem egykorú lánynak nincs ilyen baja. Ha lenne, azt észrevenném. :'(
2010. febr. 15. 21:21
3/5 anonim válasza:
Nem elég,hogy te kezdeményezted az msn-en,hogy irtàl a fiunak és nem vàlaszolt.Ezek utàn még szomoru is leszel.Hagyd a francba.Fiatal vagy és még minden érzékenyen érint,el fog mulni ne félj!Fel a fejjel!
4/5 anonim válasza:
Nem baj, ha érzékenyebb típus vagy. Ne ragadj le az első fiúnál és ne keseredj el! Fel a fejjel...és próbálkozz tovább. Hidd el, csak idő kell és neked is összejön :)
5/5 A kérdező kommentje:
köszi :)
2010. febr. 17. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!