Ha az utcán rosszul lennék, és mondjuk egy idegen városban ahol senki nem ismer, akkor segítene valaki? Hívnának mentőt vagy ilyesmi szerintetek?
Figyelt kérdés
2009. dec. 29. 02:02
1/7 anonim válasza:
ez sok mindentől függ..pl hogy milyen napszak van. este kevesebben mászkálnak az utcán, kisebb az esélye hogy észrevesznek. meg attól is függ hol történik mindez..ha mondjuk egy kocsma előtt akkor simán azt hiszik részeg vagy és otthagynak. volt már rá példa-.-
2/7 anonim válasza:
Bízom benne, hogy a válasz igen. Én azonnal ugrok, mentőt hívok, helyzetfelmérek, itatok-nyugtatok...23 éves vagyok, és rángattam már el fekvő hajléktalant 4 sávos útról... Az autósok csak kerülgették...Szemét egy világ, köcsög emberek :-(
3/7 anonim válasza:
Ha szerencséd van, igen. A mai világban sajnos nem lehet tudni...Én egyszer lettem rosszul az utcán gyógyszertől, majdnem elájultam, úgyhogy leguggoltam a járda szélére hogy ne vágódjak el. Az első arra járó idős néni megkérdezte, rosszul vagyok-e, de mondtam hogy köszönöm, nem (tudtam hogy csak a gyógyszertől esett le a vérnyomásom). Aztán elvánszorogtam egy kis boltig, ahol az eladó azonnal kihozott nekem egy széket, vizet is adott és mondta hogy nyugodtan ücsörögjek, amíg jobban leszek. Szóval, nekem segítőkész emberekhez volt szerencsém, de nem biztos hogy ez a jellemző... Sajnos legtöbbször elintézik azzal, hogy biztos részeg vagy.
4/7 A kérdező kommentje:
Huh:( Igen tudom hogy ilyen szörnyű világban élünk, nem is nagyon merek bízni senkiben, csak akiket ismerek...
Én biztos segítenék, aki egyértelműen részeg azon meg látszik! :(
2009. dec. 29. 14:02
5/7 anonim válasza:
Ez a legnagyobb baj, a közömbösség. Én hallottam olyat, hogy egy középkorú férfi a csúszós úton elesett és úgy megütötte magát hogy elájult. Nem volt alkoholista! Többen kikerülték, mígnem végre egy ismerős vette észre és segített.
6/7 anonim válasza:
Idegenek nem biztos, hogy segítenének, mert vagy azt gondolják, hogy részeg vagy, vagy azt várják, hogy más segítsen.
7/7 anonim válasza:
én a saját falumban összeestem a buszmegállóban, ami tele volt ismerős emberekkel és senki még csak rám se nézett, pedig ott álltak mellettem
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!