Alapvetően békeszerető ember vagyok, de néha akaratlanul is mogorva vagyok azokkal is, akik a legfontosabbak számomra. Ilyenkor olyan düh van bennem, hogy magamban mindennek elmondom őket, és azt kívánom, bárcsak meg sem születtem volna. Ilyenkor inkább duzzogva elmegyek, hogy ne mondjak olyat, amit később megbánnék. Utána egy-két óra múlva lenyugszom, mert eszembe jut, mennyire szeretem őket.
Mit tehetnék ezzel az érzéssel? Tisztára megijesztem magam ezzel az elfojtott dühvel. Más volt már így?
Előre is köszönöm
2010. febr. 15. 21:03
1/9 anonim válasza:
Sajnos igen.A férjem szerint bolond vagyok :-(((
Én is ki akartam már írni 1 hasonló kérdést.Én tűrök-tűrök és 1X csak robbanok.Negatív vagyok.
Csökkentettem a cukor fogyasztásomat és egy kicsit javúlt a helyzet.
2010. febr. 15. 21:21
2/9 anonim válasza:
Én is voltam így...csak hozzám szóltak és már kiabáltam. Túl sok a nyomás, a feszültség, a stressz...Vagy pihenj egy picit egy fürdőben vagy menj el úszni.Kapcsolódj ki...Vagy ha nem megy.Szedj nagyon gyenge nyugtatót.
2010. febr. 15. 21:25
3/9 anonim válasza:
Szerintem ez mindenkivel elofordul nekem is nagy a turoképességem.Azért a rossz gondolatokat probàld meg kiuzni a fejedbol,mert utàna sajàt magadra fogsz haragudni.Hallgass olyankor zenét vagy bàrmi legyen is az csak lefoglalja a gondolataidat,hogy még csal véletlenul se gondoljàl rosszra!
2010. febr. 15. 21:27
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Várok még válaszokat :$
2010. febr. 16. 17:54
5/9 anonim válasza:
Én is vagyok néha így, bár nálam ez a düh párosul szánalommal, lenézéssel is.. aztán utána elszomorodom amiért ilyeneket éreztem. hogy a gondolatomban bántottam valakit akit szeretek...
de egyébként engem nem zavar... csak az oka.. a k*urva sok stressz, a rohanás, az elvárások, a gondok... amikről nem én tehetek...
de megyek pszichológushoz, remélem nem lesz túl nehéz dolga velem...
2010. febr. 18. 13:37
6/9 anonim válasza:
Igen, van ilyen, a legjobban a feleségem tudja belőlem kihozni, pedig.
2010. febr. 20. 19:12
7/9 anonim válasza:
Én hasonlóképp vagyok, néha megrémítem magam vele, hogy milyen hirtelen változik meg a véleményem a szeretteimről. Sajnos, a legtöbben ezt annak a bizonyos "fiatalkori hisztinek" tudják be, így megpróbálok én is túllépni rajta, amíg nem lesz komolyabb.
2010. febr. 20. 20:15
8/9 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok sajnos..múltkor a legjobb barátomat majdnem leordibáltam:S szerencsére próbáltam úrrá lenni a helyzeten..
2010. febr. 20. 21:26
9/9 anonim válasza:
ó én tanítás után egy széket basztam hozzá a legjobb barátomhoz... szar napom volt am. is... szerencsére csak a suli sérült meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!