14 évesen nőgyógyásznál?
Több kérdésem lenne
1. Ha anyukám mindenképp bent akar lenni amíg vizsgálnak van e jogom kiküldeni
2. Az orvos elmondhatja e hogy már nem vagyok szűz? Anyukám barátnőjének a férje úgyh sokat találkoznak.
3. Az orvos meg tudja e állapítani hogy mikor vesztettem el és hogy kb hány éves fiúval?
Köszi
" Ha anyukám mindenképp bent akar lenni amíg vizsgálnak van e jogom kiküldeni"
igen
"Az orvos elmondhatja e hogy már nem vagyok szűz?"
nem
" Az orvos meg tudja e állapítani hogy mikor vesztettem el és hogy kb hány éves fiúval?"
nem, és nem is érdekli
1. Igen jogod van kiküldeni, mondd hogy szeretnéd egyedül bemenni.
2. az orvosi titoktartás kötelez
3.Meg fogja kérdezni h szűz vagy-e, mert akkor máshogy vizsgál ( korod miatt is lehet ) és hogy hány fiúval voltál, őt nem érdekli, lehet h meg tudja állapítani de szerintem nem ez a lényeg.
Kiküldheted anyukádat ,sőt elmehetsz egyedül is vizsgálatra!
Az orvost köti a titoktartás!
Az orvos nem tudja megállapítani,hogy mikor ,kivel,hány emberrel vesztetted el a szüzességed,főleg mert a szűzhártya sporttól is átszakadhat nem csak aktustól, de a kérdéseid alapján nemsemmi vagy... remélem legalább normálisan védekezel,mert ha ilyen tudatlan vagy gondolom másban is vannak hiányosságaid.
Én is azt írnám, amit az előttem lévők.
Annyival egészíteném ki, hogy van több gyereknőgyógyász is, én nem mennék családbaráthoz. Szerintem az a probléma inkább. Keress másik dokit, sok feszültséget, aggódást megelőznél vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!