Mit tegyek, hogy kikapcsoljak, megnyugodjak?
Figyelt kérdés
Nem értettem azokat, akik pszichiáterhez kerülnek, de úgy érzem kezdek olyan helyzetbe kerülni. Nagy problémák előtt/után vagyok, egy hónapja éjjel-nappal csak ezen jár a fejem (beszélni nem akarok róla, mert éjjel-nappal egy hónapja ezen jár a fejem, már csak ki kellene kapcsolni). Korábban is volt egy-két kényszercselekvésem, döntésképtelen lettem. Nem tudok rendesen enni, aludni (3-4 óra alvással mentem állásinterjúra - mondjuk felvettek), teljesen kivagyok. Tudom, hogy ki kellene kapcsolni. Barátokkal pénteken majd találkozom, de nem bírom addig. Filmet elkezdtem nézni, de muszáj valamit csinálnom, nem tudok tétlenül megmaradni, nem tudom 5 percnél tovább nézni. Mit csináljak amivel lekössem magam és kikapcsoljak (nem akarom, hogy tényleg eljussak abba az állapotba, hogy pszichiáterhez kelljen menni)?2015. márc. 4. 22:00
1/2 anonim válasza:
Mozog, tornázz napi szinten! Tanulj meg relaxálni!
2/2 anonim válasza:
A relaxáció tényleg nagyon jó, nézz utána neten! Sportolj, mozogj napi szinten.
Ezeket a filmeket nézd meg: Good Will Hunting, The Blind Side, Életem a szörf, A boldogság nyomában.
Olvass Andrew Matthews, Popper Péter, Bagdy Emőke könyveket.
Próbálj ki új dolgokat: zenélj, túrázz, tanulj nyelvet.
Ha viszont úgy érzed, hogy egyre mélyebben vagy és már nem ismersz magadra, akkor menj el pszichológushoz. Ne pszichiáterhez, az csak bogyókat ad a tüneteidre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!