Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Holnap megyek a kórházba,...

Holnap megyek a kórházba, altatni fognak, de nagyon félek tőle :S Mit tanácsoltok, hogy megnyugodjak? 18/L

Figyelt kérdés
A műtéttől nem félek, csak az altatástól. Sok hülyeség jutott eszembe, pl nem fogok rosszakat álmodni alatta? Vagy ilyenkor annyira mélyen alszok hogy lehunyom a szemem és egyszer csak azt veszem észre, hogy felkelek? :S

2014. ápr. 10. 11:25
 1/10 anonim ***** válasza:
Én mindig attól féltem,hogy altatás ellenére érezni fogom mit csinálnak. Egy pillanat alatt elalszol (ilyenkor nem alszol) a következő emlékképed az,hogy ébresztened, vagy tesznek át a saját ágyadra!
2014. ápr. 10. 11:28
 2/10 anonim ***** válasza:

Én is attól féltem, hogy nem alszok el :D:D

De igazából a nagy semmi volt, altatódoki mondta, hogy mindjárt alszol, a következő pillanatban (legalábbis úgy éreztem :D) meg már vége volt, és mondta, hogy jól van, kész vagyunk.

2014. ápr. 10. 11:33
 3/10 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat :D

akkor remélem minden rendben is lesz :)

de utána nem leszek még kába egy ideig?

2014. ápr. 10. 11:45
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát nem is tudom, első műtét után még kicsi kába voltam félrebeszéltem, de kb 10perc után már telefonáltam, második műtétem után,már rögtön éber voltam,nem beszéltem félre.Arra emlékszem,hogy fura érzésem lett,és már aludtam is, majd tesznek át az ágyamba, és kérdezi a doki,hogy minden rendben, mondtam neki,hogy nagyon fáj. Szobatársam ugyanez a műtét után még sokáig férebeszélt, a varrataihoz nyúlkált.
2014. ápr. 10. 11:48
 5/10 anonim ***** válasza:
Engem reggel műtőttek, aztán kb. estig aludtam utána :D
2014. ápr. 10. 12:11
 6/10 A kérdező kommentje:

vagy 15 percig altatnak, nem hiszem hogy az nagyon kiütne, de majd kiderül :D

mindenesetre nem várom :S

2014. ápr. 10. 12:22
 7/10 anonim ***** válasza:
Rövid műtét van, de "kis altatás" nincs. Azt mindig rendesen, alaposan megcsinálják, van hogy tovább tart mint maga a beavatkozás. Nem fogsz emlékezni, ahogy azt már többen is írták, sem rosszat álmodni. Ne félj tőle, nagyon fognak rád vigyázni.
2014. ápr. 10. 19:04
 8/10 anonim ***** válasza:
Na milyen volt az altatás?
2014. ápr. 15. 12:23
 9/10 A kérdező kommentje:

Pozitívan csalódtam, egyáltalán nem volt rossz. Elkezdett zsibbadni a fejem, és azután semmire nem emlékszem.

10 perc után keltem fel, az ágyban feküdtem. Kicsit össze vissza beszéltem, de hamar kitisztult az agyam :)

2014. ápr. 15. 12:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Akkor ugy volt ahogy mondtuk :) Milyen műtéted volt?
2014. ápr. 15. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!