Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 15 éves lány vagyok, és rágom...

15 éves lány vagyok, és rágom a körmöm :-S nagyon el szeretném hagyni. Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

2012. szept. 7. 14:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Műköröm,hatásos:)
2012. szept. 7. 14:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Kend be sz*r izű körömfestékkel.
2012. szept. 7. 14:19
 3/5 MRC31 ***** válasza:
Maga a körömrágás belső feszültségről árulkodik, stressz, megfelelni akarás, frusztráció stb. A pontos okokat igazából Te ismered, ezek csak tények. A megoldás azok feldolgozása, de addig is tedd pl. azt, hogy valami büdösbe (nem kell rosszra gondolni) nyúlsz legyen az akár avasodott olaj vagy bármi más aminek kellemetlen szaga és íze van és garantáltan le fogsz szokni a körömrágásról. Ha pl. előtte megpiszkálod a füled, na annak a zsírnak a szaga és íze el fogja venni a kedved a rágástól. Tudom, hogy undorító, de hatásos, mivel az agyad megjegyzi és a következő alkalommal amikor önkéntelenül is a szádhoz emeled a körmeid akkor már rossz szag és íz nélkül is figyelmeztetni fog a veszélyre, hogy ne tedd. Ez egy feltétlen reflex. Bocs, ha szép és csili-vili választ szerettél volna, remélem azért érted a lényegét! Sok sikert! :)
2012. szept. 7. 14:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat,főleg az utolsónak,ugy érzem hatásos lessz:D:)
2012. szept. 7. 14:37
 5/5 anonim válasza:
Nekem júniusban lett műkörmöm. Azóta egyszer sem rágtam.1x meg lett csináltatva,kibírta 1 hónapig,utána le lett szedve,és azóta gél lakkal (lakk zselével) van megcsinálva,azóta soha sem rágtam.:)
2012. szept. 15. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!