Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Degu vagy tengerimalac?...

Degu vagy tengerimalac? Lány-lány, fiú-fiú, lány-fiú? Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
És még egy hülye kérdés : a tengerimalacok is tudnak kerekezni? vagy nemtudom miaz. :))
2011. máj. 8. 18:07
 1/7 tetris ***** válasza:

Volt degunk. Amikor egyszer, még az elején ki akartam venni, hogy egy kicsit megszeretgessem, akkorát belémharapott, hogy majdnem besz.rtam.

Degu röpült a szomszédba!

2011. máj. 8. 18:30
 2/7 A kérdező kommentje:
hát én nem vagyok ilyen. Amúgy még a kérdéshez: És a tengerimalacok tudnak emeletekre felmászni?
2011. máj. 8. 18:35
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!Tengerimalac ,és lány-lány!Az enyémeknél van galéria ,simán felmennek rá,a a kajájuk is ott van fent.

Kerekezni nem tudnak és nem is akarnak,az hörcsögöknek való!

Szia!

2011. máj. 8. 18:45
 4/7 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előzővel. Két lány tengerimalac a jó párosítás. Nem kerekeznek, és kisebb-nagyobb magasságokat meg tudnak ugrani, szóval vigyázz velük.

Amikor kezdtem a malacozást, még terráriumban tartottam őket, és nem volt olyan akadály, ami bent tartotta volna őket abban a ketrecben. Egyiket Hudiniek neveztük, szabaduló-művész volt :)

2011. máj. 8. 20:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Fiú-fiú vagy lány-lány degu:D Nagyon okosak, hanyattvéágják magukat, ha jó helyen vakargatod őket:D A malacok nem kerekeznek:) A degu jobban kötődik az emberhez és okosabb (nekem mindkettő van:)) Amikor hazajövök akkor rögtön ott teremnek a rácsnál és várják, h kivegyem őket, aztán egész nap a szobámban vannak:) Néha felszaladnak a lábamon a nyakamba, és kérik a simit vagy a kaját:) Van, hogy eszem, és odapofátlankodnak csipegetni a kajámból, pl. a rántottából szoktak is kapni, egyébként meg arrébb pakolom őket:D Meglehet tanítani őket agilityzni is:)
2011. máj. 8. 21:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Igazából mindegy, hogy malac vagy degu. Mindkettőből lehet azonos neműeket együtt tartani, fiút és lányt is, sőt, inkább az az ajánlott. A fiú-lány párosoknál sok a macera, a tengerimalacokat pl. egyáltalán nem is nagyon lehet folyamatosan együtt tartani, egy alom után legalább 2-3 hónapra el kell választani őket, a degukat meg max. 2 alom után. Viszonylag eltérőek az igényeik a két fajnak, nézz utána, hogy melyiket hogy kell tartani, és azt válaszd, amelyik szimpatikusabb, a leírások alapján jobban boldogulnál vele.
2011. máj. 8. 22:53
 7/7 anonim ***** válasza:
igaz hogy késsön válaszolok de én mindenképpen a tengerimalacot ajánlom :D
2012. szept. 5. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!