Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Ha egy tengerimalac trikolor...

Ha egy tengerimalac trikolor akkor biztos hogy lány?

Figyelt kérdés
2011. jan. 18. 16:44
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem, ez nem szín függő. nekem két tricolor fiúm is volt.
2011. jan. 18. 16:56
 2/10 A kérdező kommentje:
Akkor honnan látom hogy fiú-e vagy lány?
2011. jan. 18. 17:05
 3/10 Platypus ***** válasza:

Ez csak a macskákra igaz. Be kell nézni a farka alá.

[link]

2011. jan. 18. 17:39
 4/10 A kérdező kommentje:
És ha valaki megfogta a kicsiket akkor is szoptatni fogja őket?
2011. jan. 18. 17:58
 5/10 anonim ***** válasza:

elvileg igen,szoptatni fogja őket,de pár hétig nagyon óvatosan fogd meg őket,törékenyek

és irj ha nem szoptatja őke,akár privit is,segitek

a nemüket legegyszerűbb ha 3 hetesen elcipeled őket állatorvoshoz,ő ingyen megmondja hogy kisfiú vagy kislány,és a különböző neműeket külön ketrecbe kell tenni,mert ha vemhes lesz ilyen picin akkor belepusztulhat

2011. jan. 19. 08:14
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, igazából nem tudom h szoptatja-e mert nem igen jönnek elő a házukból, de inkább nem piszkálom nehogy baj legyen belőle. Az egyik malac elég gyenge. Még csak 3 napos de a tesójához képest nagyon fejletlen. Alig tud menni,mindíg fekszik és szilárd kaját sem eszik( a másik malac már igen) Nem tudom h mit kell ilyenkor csinálni mert már terhes volt mikor kaptam és nem is számítottam a kismalacokra. Mindent megteszek annak érdekében h életben maradjon a kicsi. Remélem tudsz segíteni. Válaszodat előre is köszönöm! :)
2011. jan. 19. 21:53
 7/10 Kiskacsa Fürdik ***** válasza:

Nem csak a macskára, az aranyhörcsögre is igaz. :)

Egyébként pedig meg kell nézni a nemiszervét.

Pici, még nem ivarérett malacnál: fektesd hanyatt, és két ujjal húzd szét a popsijánál. Ha egy "Y"-t látsz, akkor lány. Ha egy "i"-t, akkor fiú. A fiúnál az "I"-n a pont a pisilője. :)

Felnőtt malacnál: Fektesd hanyatt, és jól nyisd ki a szemed. :) Ha egy hatalmas gombócot látsz, azok a herét, tehát hím. Ha semmi ilyesmi nincs ott, akkor lány. :)

Egyébként pedig:

[link]

Itt találsz a 'Tudnivalók -> Szaporodás' alatt egy remek leírást, fotóval illusztrálva! :)

2011. jan. 23. 02:01
 8/10 Kiskacsa Fürdik ***** válasza:

Másik kérdésedre:

Igen, fogja szoptatni! Nyugodtan fogd meg. a tengerimalac nem hagyja el ilyesmi miatt a kölykét. :)

Minimum 3 hetes korukig szopni fognak. A hímeket már 3-4 hetesen el kell választanod, a lányok maradhatnak az anyjukkal.

(Remélem, a hím malacka nincs az anyával! Ugye tudod, hogy el kell választani a papát, még mielőtt szül a mama, mert rögtön befedezheti, és bizony a tengerimalac nőstények igen nehezen viselik a sorozat elletést. Bele is halhatnak, így ha még nem tetted meg, vedd el gyorsan a papát! Pláne amiatt, hogy nehogy befedezze a saját lányait, mert abba a picik biztosan belepusztulnának.

Ha nincs mellettük a hím, akkor nagy piros pont! :) )

2011. jan. 23. 02:05
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a kommenteket! :) Nem is volt apjuk mert már terhesen kaptam. Azóta az egyik kicsi meghalt mert nagyon gyenge volt, de a másik jól van. Remélem mostmár nem lesz semmi baj.
2011. jan. 23. 12:39
 10/10 Kiskacsa Fürdik ***** válasza:

Nézd emg, hogy van-e teje a maminak! Fogd meg a cicijénél, hogy van-e ott egy lapos, keménykés valami. Ha van, akkor van tej a cicijében. Ezután fogd meg a csecsbimbót a tövénél, nagyon finoman szorítsd össze az ujjaddal, és húzd végig az ujjad rajta a végéig. Ha megjelenik egy kis tejcsepp a végén, akkor nincs elzáródva a csecsbimbó.

Ha van teje, akkor nincs miért aggódnod. Viszont ha nincs megduzzadva a cicije, akkor nagy a gáz, kézzel kell nevelned a picit! Írj, hogy mi a helyzet. Ha kell, leírom, hogyan neveld tovább kézzel. :)

2011. jan. 23. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!