Ma voltam először nőgyógyásznál, megvizsgált, de nem mondott semmit (többi lent), akkor most megnyugodjak vagy ne?
Ma voltam először nőgyógyásznál, mert hétvégén alhasi fájdalmam volt a jobb oldalon, megmár régóta folyásom van(egyszer darabos, egyszer fehér,egyszer átlátszó). Megkérdezte hogy anyukám hol van..egyedül mentem mert anyum aztmondta neki ilyenekkel ne csináljak programot. Kérdezte hogy élek e nemi életet, mióta, mivel védekezünk stb. Aztán megvizsgált, de nem mondott semmit.. Kérdeztem is a végén, hogy ennyi? El se kértem a személyimet vagy TBmet lakcímkártyámat semmit. Papírt se írt hogy ott voltam. Miközbe vizsgált diktálgatott, de a papírt nem adta oda.Öltözés előtt megkérdeztem, hogy ennyi és akkor se mondott semmit. Meg kellett volna várnom valami papírt vagy mi? Nem mondta hogy várjak. Miután elköszöntem zavaromban egyből el is mentem, annyira lekezelő volt. Második dolog meg tegnap szeretkeztem a barátommal és a gumin fehér darabok voltak. Szóval akkor első kérdés:Várnom kellett volna valami papírra?
Második:A tegnapi ellenére sincs semmi bajom?
Szerintem menj el egy normális orvoshoz.
Ha darabos, fehéres folyásod van és mellé társul alhasi fájdalom, az lehet valamilyen hüvelyi fertőzés is. Amit meg kezelni kellene célzottan.
Ilyenkor minimum adnak papírt, ha élsz nemi életet, egy felelősségteljes orvos minimum csinál rákszűrést. És egy felelősségteljes orvos ilyenkor csinál ultrahangot, vagy hüvelykenet tenyésztést.
Anyukádról pedig inkább nem mondok semmit, ha nem volt képes elkísérni téged orvoshoz.
És mindenképpen elmennék a helyedben egy másik orvoshoz. És addig a nemi életet is hanyagolni kéne, mert ha ez fertőzés, akkor azt átadod a barátodnak, ő meg neked vissza. És az óvszer nem jelent semmit, orális úton is lehet kapni-adni fertőzést.
Ha nem maszek volt, akkor igen, kellett volna adnia papírt. Ha folyásod van, akkor biztosan van valami bajod.
Javaslatom, menj el egy másik orvoshoz. Sajnos vannak ilyen bunkók, pont kifogtad, hát messzire kerüld el.
Kellett volna kapnod egy papírt. Akkor is, ha minden rendben volt. (Ezt magándokik is adják!)
És szerintem receptet is kellett volna kapnod, mert egyértelműen valami fertőzésed van.
Telefonálj be a rendelőbe, mondd meg, hogy nem kaptál papírt és szeretnéd elkérni a vizsgálat eredményét. Oda kell, hogy adják! Ott megkérdezheted azt is, hogy receptet miért nem adtak.
Meg kellett volna kérdezned, hogy most mi van
Mennyi idős vagy?
Menj el másik orvoshoz! Nálunk mikor fehér pöttyök voltak a péniszén szeretkezés után, akkor elmentem nőgyógyászhoz és gombám volt. Kaptam rá gyógyszert, Ő is kapott. Őneki is ajánljon valamit ez is fontos! Őt is kezelni kell!!! No meg a kezelés alatt nincs szex se petting se semmi! Ha épp megjön akkor mensi után kezelj és addig sincs semmi szexualitás.
25/N vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!