Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A párom nem bírja feldolgozni...

A párom nem bírja feldolgozni apja elvesztését és ez hatással van az életére . Mit tehetnék érte?

Figyelt kérdés
25 évesek vagyunk mindketten 2 éve vagyunk együtt lassacskán.:) a kapcsolatunk felhőtlen volt másfél évig,mindeddig míg elmondott mindent..a családjáról...Sok náluk a veszekedés nem is járok gyakran náluk ugyanis mióta elvesztette az apukáják(ezelőtt 10 évvel) azóta senki sem tudja ezt náluk feldolgozni. A páromnak dühromaai és hangulatváltozásai vannak..míg nem voltunk együtt ivott és drogozott hogy elfelejtse a bánatát..de mondtam neki hogy ezzel semmit nem ér el. Emiatt az utóbbi időben sokat összekaptunk..2-3 hetente kijönnek rajta a dührohamok és rajtam tölti le.. ha az édesapja kerül szóba könnyezik..annyira sajnálom..nem tudom hogy segíthetnék neki. volt már hogy megütött emiatt.egyébként rendes ember csak belülről nem tudja feldolgozni hogy elment:( mit tehetnék érte?
2015. márc. 2. 21:09
 1/1 anonim válasza:
Szia. Sajnos erre nem tudok választ adni, csak annyit tudok mondani, hogy az én barátnőm is 14 évesen veszítette el az édesapját. Én 20 vagyok, Ő 17, 1 éve vagyunk együtt. Neki is nagyon fáj, azt mondja minden nap eszébe jut s, hogy az idő se segít rajta...nem tudom mit lehet tenni :/ úgy érzem az Ő életét is tönkreteszi ez a dolog és így az enyémre is kihat. Nem tudom mitévő legyek.
2016. márc. 25. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!