Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 100 db 0,25-ös frontin bevétel...

100 db 0,25-ös frontin bevételét ki lehet simán" pihenni? Vagy mindenképpen kell gyomormosás?

Figyelt kérdés

Azt tudom, hogy a belehalás veszélye igen kicsi, főleg hogy egyébként is hozzá van szokva. Nem feltétlen szeretném, hogy kórházba kerüljön, ha ügyeletet hívok akkor meg tuti az lesz.

Ez nem első eset. Mi történhet? Már oldalra fordítottam, ha hányna

2015. febr. 27. 19:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Te jó ég, az ilyen betegeket ki sem szabadna engedni az utcára, se haza. Nem csak magára veszélyes, hanem másokra is. Ezért volt az OPNI kitalálva, most meg szabadon rohangálhatnak köztünk a hozzá hasonló elmebetegek. :( Én tartok az ilyen emberektől. Emlékezzetek csak vissza a kombínós dologra, és az csak egy pl. a sok közül.
2015. febr. 28. 09:47
 12/14 anonim ***** válasza:
11-es, ne károgj, bárki családjában előfordulhat ilyen. Segíteni kell neki, nem pocskondiázni.
2015. febr. 28. 10:23
 13/14 lajoskralik válasza:
0%
Üdvözlöm. A tapasztalat és a gyakorlat is azt mutatja hogy az öngyilkosság előbb utóbb be következik.Sajnálom hogy ezt kell írnom.
2015. márc. 1. 19:14
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
11-es tényleg kemény, aki az OPNI bezárását először kitalálta, összeraknám ezekkel az emberekkel. szegény kérdező az anyját kell ellássa ilyen betegséggel, és közben a saját életére nem marad ideje, mindezt úgy, hogy a saját életét is veszélyben érezhette nem egyszer. nyilván ha akarat lenne, azóta már újra megnyitották volna, de ehelyett csak a stadionokra van elegendő összeg.
2015. márc. 1. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!