100 db 0,25-ös frontin bevételét ki lehet simán" pihenni? Vagy mindenképpen kell gyomormosás?
Azt tudom, hogy a belehalás veszélye igen kicsi, főleg hogy egyébként is hozzá van szokva. Nem feltétlen szeretném, hogy kórházba kerüljön, ha ügyeletet hívok akkor meg tuti az lesz.
Ez nem első eset. Mi történhet? Már oldalra fordítottam, ha hányna
aha és ha én azt írom, hogy "persze ki lehet pihenni" a kérdező megnyugszik, szerencsétlen meg holnapra meghal, akkor így tényleg ennyi volt egy emberélet? nem tudom, ez a világ egyre hitványabb. nagyon remélem, hogy ez csak egy vicc.
azoknak, akiknek komolyan ez az oldal az első az orvos helyett: ilyeneket ne itt kérdezzetek már meg légyszi, mert nem tudjátok ki válaszol. nem normális hogy egy névtelen kommentelőnek előbb hisztek, mint egy orvosnak...
Először hívtam az ügyeletet, de foglalt volt, utána írtam ki a kérdést.A kérdés abból adódott, hogy mint írtam nem az első eset és 0,5mg-mossal is megtette már ezt. Persze gyomormosás és a többi..
Ezt nem szerettem volna még egyszer, ahogy ő sem. Azt mondta mélyen aludni szeretne csak. A gyógyszerekhez hozzá van szokva, mivel súlyos pszichiátriai beteg , (skizoaffektív zavar és kapott már paranoid skizofrénia diag.-ot is, és kevert személyiségzavarok).Most éppen depressziós ciklusában van,előtte 1 hónappal még mániás volt.Öngyilkossági kísérlete brutálisan sokszor volt. Az érfevágástól kezdve az önakasztásig.Hol ön és vagy közveszélyes.Ami inkább csak a családon belül érződik, kískoromban engem is meg akart fullasztani egy párnával, hogy magával vigyen. Ezt az igényét" többször is hangoztatta, mint ahogy most is. És egyéb önkárósító dolgok. Ilyenek után gyakran könyörgött az anyám!, hogy ne vitessem kórházba, mert az neki rossz.Így látható, hogy ez korán sem az legsúlyosabb lépése. El lehet ítélni azért,ha így elgondolkodom rajta, hogy csak ha nagyon muszáj vigye be a mentő. Érzelmileg benne vagyok még is csak..És sokszor nem tudom mit tegyek. De úgy tűnik a pszichiáterek sem.
Egyébként, mint az várható volt jött a mentő. Állat módjára bántak vele.Cinikusak voltak még velem is. Ilyen mértékben ezt még nem tapasztaltam. Aszisztálnom kellett a hánytatásához is. Ami sikertelen volt, uh. toxikológia.és pszichiátra megint..És igen meg akartam ettől kímélni, mert én hülye még mindig reménykedtem, hogy most jobban lesz.
Mindenesetre köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!