Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 100 db 0,25-ös frontin bevétel...

100 db 0,25-ös frontin bevételét ki lehet simán" pihenni? Vagy mindenképpen kell gyomormosás?

Figyelt kérdés

Azt tudom, hogy a belehalás veszélye igen kicsi, főleg hogy egyébként is hozzá van szokva. Nem feltétlen szeretném, hogy kórházba kerüljön, ha ügyeletet hívok akkor meg tuti az lesz.

Ez nem első eset. Mi történhet? Már oldalra fordítottam, ha hányna

2015. febr. 27. 19:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Pedig ez korhaz lesz...
2015. febr. 27. 19:40
 2/14 szamo77db ***** válasza:
100%
Hívd ki az ügyeletet és az ügyeletes orvos döntsön a továbbiakról. Ne vállalj feleslegesen ekkora felelősséget! És mi van, ha esetleg meghal reggelre? Akkor téged is elővesznek, hogy mért nem intézkedtél? Nem szabad ekkora kockázatot vállalnod. Ha látja orvos, onnantól az övé a felelősség! Hívd az ügyeletet minél hamarabb! Vagy a mentőket! Ez nem játék!
2015. febr. 27. 19:44
 3/14 anonim ***** válasza:
Ügyelet lenne a legbiztossab,ne játsz
2015. febr. 27. 19:45
 4/14 anonim ***** válasza:
Hívd az ügyeletet, és közben ébreszd fel, ne engedd aludni. Ha te fordítottad az oldalára, akkor nincs magánál? Ez esetben mindenképpen orvos lássa. Javulást.
2015. febr. 27. 19:53
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
én azért megijedek, hogy van olyan ember, akinek egy ilyen helyzetben előbb jut eszébe leülni a gép elé és a gyakorikerdesek.hu-n más embereket kérdezni ahelyett, hogy kihívná az ügyeletet.
2015. febr. 27. 19:55
 6/14 szamo77db ***** válasza:
89%
Szerintem megijedt és hirtelen azt sem tudta, mit csináljon, ezért kért tanácsot. És lehet, hogy nem szeretné, hogy a begyógyszerezett személy a pszichiátrián kössön ki. Mert a detoxikálás után oda helyezik át. Ezzel együtt nem lehet egy ilyen esettel járó döntést és az azzal járó felelősséget bevállalni! Bárki legyen is az, aki beszedte a gyógyszert! Mert erről nem tudunk semmit. Talán pont azért, mert nem szeretné elvitetni!
2015. febr. 27. 20:10
 7/14 anonim ***** válasza:

aha és ha én azt írom, hogy "persze ki lehet pihenni" a kérdező megnyugszik, szerencsétlen meg holnapra meghal, akkor így tényleg ennyi volt egy emberélet? nem tudom, ez a világ egyre hitványabb. nagyon remélem, hogy ez csak egy vicc.

azoknak, akiknek komolyan ez az oldal az első az orvos helyett: ilyeneket ne itt kérdezzetek már meg légyszi, mert nem tudjátok ki válaszol. nem normális hogy egy névtelen kommentelőnek előbb hisztek, mint egy orvosnak...

2015. febr. 27. 23:22
 8/14 A kérdező kommentje:

Először hívtam az ügyeletet, de foglalt volt, utána írtam ki a kérdést.A kérdés abból adódott, hogy mint írtam nem az első eset és 0,5mg-mossal is megtette már ezt. Persze gyomormosás és a többi..

Ezt nem szerettem volna még egyszer, ahogy ő sem. Azt mondta mélyen aludni szeretne csak. A gyógyszerekhez hozzá van szokva, mivel súlyos pszichiátriai beteg , (skizoaffektív zavar és kapott már paranoid skizofrénia diag.-ot is, és kevert személyiségzavarok).Most éppen depressziós ciklusában van,előtte 1 hónappal még mániás volt.Öngyilkossági kísérlete brutálisan sokszor volt. Az érfevágástól kezdve az önakasztásig.Hol ön és vagy közveszélyes.Ami inkább csak a családon belül érződik, kískoromban engem is meg akart fullasztani egy párnával, hogy magával vigyen. Ezt az igényét" többször is hangoztatta, mint ahogy most is. És egyéb önkárósító dolgok. Ilyenek után gyakran könyörgött az anyám!, hogy ne vitessem kórházba, mert az neki rossz.Így látható, hogy ez korán sem az legsúlyosabb lépése. El lehet ítélni azért,ha így elgondolkodom rajta, hogy csak ha nagyon muszáj vigye be a mentő. Érzelmileg benne vagyok még is csak..És sokszor nem tudom mit tegyek. De úgy tűnik a pszichiáterek sem.

Egyébként, mint az várható volt jött a mentő. Állat módjára bántak vele.Cinikusak voltak még velem is. Ilyen mértékben ezt még nem tapasztaltam. Aszisztálnom kellett a hánytatásához is. Ami sikertelen volt, uh. toxikológia.és pszichiátra megint..És igen meg akartam ettől kímélni, mert én hülye még mindig reménykedtem, hogy most jobban lesz.

Mindenesetre köszönöm a válaszokat!

2015. febr. 27. 23:50
 9/14 A kérdező kommentje:
Nem hagytam volna meghalni...csak érdeklődtem, mint írtam súlyosabb dolgokat is tett, és különböző gyógyszereket is vett már be , többet mint engedett, ezért gondoltam, hogy megúszhatja enélkül. Egyébként is mindenféle nyugtató, antodepit, antipszichotikumot szedett már, ezért a halál majdhogynem kizárt ennyitől.A hányásába esetleg belefulladthatna , de azt se tudott.De a szándék a fontos itt. Ha az öngyilkosság megy is utána a pszichiátriára az tuti
2015. febr. 27. 23:59
 10/14 anonim ***** válasza:
Ha kimosták a gyomrát, akkor szerencsére felébredt. Sajnálom, valóban nagyon gorombák tudnak lenni az emberre, nekik ez egy eset a sokból, neked nem. Aműgy hány éves, hogy már ennyi kisérleten túl van?
2015. febr. 28. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!