Egy depresszios betegseggel rendelkezo szemelyt meddig tarthatnak bent a pszichiatrian? mindenkeppen be kell mennie?
Feltem hugomat...igazabol nemtudom hol lenne neki jobb
otthon a csaladdal vagy ott
anyum szerint ott..:/
Itthon is szedi a gyogyszereket amit felirt az orvos,csak neha vannak kitoresei ami egyre durvabb
Ameddig jobban nem lesz, de semmi sem kötelező. Nem olyan rossz hely mint gondolod. Elbeszélgetnek vele a problémáiról, vannak csoportos foglalkozások, torna, rendszer, társaság.
Ha nagyon KO és vannak kitörései jobb ha szakemberek közt van mint otthon. Én voltam bent saját döntésem miatt kellett egy kis kikapcs a monoton fos világból, és sokkal jobban éreztem magam utána. A család általában elfogult egy hozzátartozóval kapcsolatban és nehéz megérteni a gyerekben zajló problémákat. Valószínű, hogy bent hamarabb megnyílik idegeneknek és akik hasonló problémákkal küzdenek mint ő. És végül nem utolsó sorban megérti, hogy mitől szenved, és a megértés után már tud változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!