Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A kórházi pszichiátrián...

A kórházi pszichiátrián mitcsinálnak velem, most megyek először?

Figyelt kérdés

A háziorvos utalt be, pánik, szorongások, depresszió.

Csak annyi lesz hogy bemegyek elmondom a bajom írnak föl gyógyszert, járnom kell majd terápiára?

Vagy esetleg ott kell maradnom pár napig?(ettől félek)

2014. ápr. 7. 00:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ma már a haldoklókat is kiteszik a kórházból, ha nem vagy közveszélyes, írnak gyógyszert, haza zavarnak!
2014. ápr. 7. 00:18
 2/14 anonim válasza:
94%
Begyógyszereznek azt mész a lecsóba
2014. ápr. 7. 00:24
 3/14 A kérdező kommentje:

Szóval csak irnak föl pár drogot és már mehetek is?

Késöbbiekben terápia valami?

2014. ápr. 7. 00:37
 4/14 anonim ***** válasza:

Bemész, beszélsz egy pszichológussal az majd eldönti,hogy egyáltalán van-e szükség arra,hogy bejárj és ha igen hetente vagy havonta hányszor és az is előfordulhat,hogy miután meg hallgat javasol neked, egy a te konkrét problémáddal foglalkozó másik orvost, esetleg magán orvost. Valoszinü,hogy fel írnak neked gyógyszert de nem biztos.

Bentmaradnod nem kell.

2014. ápr. 7. 01:08
 5/14 anonim ***** válasza:
23%
Vizsgálatok lesznek.Agyi CT,MR vizsgálat,lehet megfigyelésre bent tartanak,hogy hogyan reagálsz a felírt gyógyszerre.
2014. ápr. 7. 01:08
 6/14 anonim ***** válasza:
92%
Bent leszel, és beállítanak gyógyszert. Lebeszélnélek róla..
2014. ápr. 7. 01:23
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Ránézésre írnak pár dolgot, amitől ritkább esetben tényleg jobban leszel, rosszabb esetben (és ez a sokkal gyakoribb) rosszabbul leszel, legrosszabb esetben egyáltalán nem leszel önmagad többé.

Továbbá onnantól te már egész életedre bolondnak leszel bélyegezve, és ezt a tényt, hogy már volt dolgod a pszichiátrián, akármikor előhúzhatják, hogy beszámíthatatlan vagy, mondván hogy nini, ő már volt itt kezelve.

Én a helyedben százszor is meggondolnám, hogy elmenjek-e. Nagyságrendekkel többre mész, ha elmész (természetesen magánrendelésre) egy pszichológushoz.

A pszichiátria nem más, mint tüneti kezelés. Elhallgattatni a beteget, úgy, hogy lehetőleg minél kevesebbet kelljen foglalkozni vele.

Tudnék bőven mesélni, hogy mi folyik ott.

2014. ápr. 7. 01:23
 8/14 anonim válasza:

Szerintem a válaszolók nagy része még a büdös életbe nem volt pszichiátrián.Bemész elbeszélgetnek veled,valószínűleg írnak fel gyógyszert,lehet hogy majd teszteket is kell kitölteni.Nekem kettő volt az egyik az olyan volt hogy ilyen fura rajzokról kellett elmondani hogy miket látok benne (nekem ez nevetséges volt),a másik meg vagy 1-2 órás,ha jól emlékszek ilyen igen-nem teszt.De a teszteket nem az első alkalommal kellett elvégezni.Meg majd lehet be kell járnod beszélgetni most nem tudom hogy az a pszichiáter vagy má nem emlékszek hogy annak mi volt a neve.

" legrosszabb esetben egyáltalán nem leszel önmagad többé.

Továbbá onnantól te már egész életedre bolondnak leszel bélyegezve, és ezt a tényt, hogy már volt dolgod a pszichiátrián, akármikor előhúzhatják, hogy beszámíthatatlan vagy, mondván hogy nini, ő már volt itt kezelve. "

Ez úgy bar.mság ahogy van,mi ez a hü.yeség hogy olyan gyógyszert adnak amitől már nem leszel önmagad többé?

Meg hogy téged majd mindenhol bolondnak fognak tartani.Attól hogy valaki pánikbeteg volt,az még nem jelenti azt hogy bolond is!

2014. ápr. 7. 03:03
 9/14 anonim válasza:

Na meg még:

"Elhallgattatni a beteget, úgy, hogy lehetőleg minél kevesebbet kelljen foglalkozni vele."

Persze azé HÍVTAK vissza vagy 20X.

Mondjuk az orvosok közt is van különbség,de ahol én voltam ott 4 emberrel kellett beszélni,de abból mind a 4 jóval kedvesebb,türelmesebb,segítőkészebb az átlag embernél.

2014. ápr. 7. 03:11
 10/14 anonim ***** válasza:

Nem igaz, hogy csak gyógyszert fogsz kapni, aztán rúgnak ki.

Ha nem indokolt, akkor nem fognak bent tartani, de pl. a Nyírőben a pszichiátrián van nappali részleg is, ahova bejársz, vagy csak pár napig vagy ott. És igenis foglalkoznak az emberrel, nem csak gyógyszerrel tömik.

2014. ápr. 7. 03:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!