Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A kórházi pszichiátrián...

A kórházi pszichiátrián mitcsinálnak velem, most megyek először?

Figyelt kérdés

A háziorvos utalt be, pánik, szorongások, depresszió.

Csak annyi lesz hogy bemegyek elmondom a bajom írnak föl gyógyszert, járnom kell majd terápiára?

Vagy esetleg ott kell maradnom pár napig?(ettől félek)

2014. ápr. 7. 00:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Gondolom változó a dolog. Én eddig csak Győrben voltam a pszichiátrián de röhejes volt az egész. Benntartani? Most már konkrét pszichiáter orvos sem tud velem foglalkozni, annyira kevesen vannak és annyira sok a beteg.

Mióta az én orvosom más városba ment, azóta annyi történt, hogy egyszer elmentem a gondozóba, ahol egy dilettáns "orvos" össze vissza mellégépelve lejegyezte, hogy mi a problémám, maradtunk a régi gyógyszernél, ami persze nem vált be és azt mondta, hogy eridj, majd egy év múlva találkozunk. A gyógyszert a háziorvosom írná fel, ha mennék elkérni a receptet egyáltalán...

Manapság ha nem úgy vágnak le a kötélről, akkor nem foglalkoznak veled és nem vesznek komolyan.

# 9:

Bárcsak engem is 20x hívtak volna vissza... A kedvencem az volt, amikor havonta jártam a pszichiáterhez és minden alkalommal elmondta, hogy ilyen-olyan terápiára lenne nagyon szükségem én meg mindig mondtam, hogy nincs rá pénzem és ennyiben maradtunk. :D Magyarországon tényleg, ha nincs pénzed dögölj meg... Ahogy a Lézer Jani is mondta.

2014. ápr. 9. 23:07
 12/14 anonim ***** válasza:
Nagyon sok ilyesztő hü..eséget irtak itt le!!Ne ijedj meg!Csak segiteni fognak!Általában gyógyszert irnak fel.Az antidepresszánsnak 4 hét is kell, hogy hasson, igy lehet , hogy sokáig bent maradsz.Megfigyelik a gyógyszer hatását.
2014. jún. 20. 16:16
 13/14 anonim ***** válasza:
Segíteni a fas*t.... sok helyen voltam már, a lényeg mindenütt ugyanaz: Szedd be a bogyót, aztán takarodj. A problémáidat úgy sem egy psichiáter fogja megoldani, hanem te magad. Ebben max segíthet egy pszichológus, de nem a pszichiáter aki megbeszéli veled két perc alatt, hogy hogy hat a gyógyszer, aztán csókolom.
2014. jún. 23. 10:37
 14/14 anonim ***** válasza:
Én a 12-es válaszoló vagyok és én mégis azt mondom, segiteni fognak, ne higgyj a rosszabb véleményűeknek!Nem tudom, hogy meddig tartanak benn,de gyógyszert kapsz ás annak a hatását figyelik meg,vagy hogy hat-e egyáltalán.És addig próbálgatják,amig el nem találják a megfelelő gyógyszert.Én is voltam depressziós, neked vigaszra van szükséged nem pedig nihilista, rossz véleményekre!
2014. jún. 25. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!