A kórházi pszichiátrián mitcsinálnak velem, most megyek először?
A háziorvos utalt be, pánik, szorongások, depresszió.
Csak annyi lesz hogy bemegyek elmondom a bajom írnak föl gyógyszert, járnom kell majd terápiára?
Vagy esetleg ott kell maradnom pár napig?(ettől félek)
Gondolom változó a dolog. Én eddig csak Győrben voltam a pszichiátrián de röhejes volt az egész. Benntartani? Most már konkrét pszichiáter orvos sem tud velem foglalkozni, annyira kevesen vannak és annyira sok a beteg.
Mióta az én orvosom más városba ment, azóta annyi történt, hogy egyszer elmentem a gondozóba, ahol egy dilettáns "orvos" össze vissza mellégépelve lejegyezte, hogy mi a problémám, maradtunk a régi gyógyszernél, ami persze nem vált be és azt mondta, hogy eridj, majd egy év múlva találkozunk. A gyógyszert a háziorvosom írná fel, ha mennék elkérni a receptet egyáltalán...
Manapság ha nem úgy vágnak le a kötélről, akkor nem foglalkoznak veled és nem vesznek komolyan.
# 9:
Bárcsak engem is 20x hívtak volna vissza... A kedvencem az volt, amikor havonta jártam a pszichiáterhez és minden alkalommal elmondta, hogy ilyen-olyan terápiára lenne nagyon szükségem én meg mindig mondtam, hogy nincs rá pénzem és ennyiben maradtunk. :D Magyarországon tényleg, ha nincs pénzed dögölj meg... Ahogy a Lézer Jani is mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!