Nagyon nehezen viselem az elmúlást. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem tartom a szülinapomat, rettegek az öregedéstől, haláltól. Egy szakításon nem bírom túltenni magam, egyszerűen nem megy..
Ha csak a halálra gondolok, kétségbeesek, legyen az anya halála, vagy a cicámé, a sajátom gondolatától rosszul vagyok..
2015. febr. 22. 19:47
1/7 anonim válasza:
Hány éves vagy és milyen nemű? Jársz esetleg pszichológushoz?
2/7 A kérdező kommentje:
21 éves lány vagyok, nem járok, sose voltam még. De talán el kéne mennem, sok más bajom is van, pl kényszergondolatok.. Minden este lefekvésnél attól rettegek, hogy anya megöl (semmi alapja nincs ennek)
2015. febr. 22. 19:55
3/7 anonim válasza:
Ismerős érzés sajnos. Én pszichiáterhez jártam, amíg gyógyszerezett rendeben voltam, de utána visszajött egyből...
5/7 A kérdező kommentje:
Most, hogy így belegondolok.. Több, mint 1 éve nem tudtam rendesen aludni, mert mondhatni készültségben vagyok egész éjjel, ha esetleg bejönne a szobámba és megtörténne.. :(
2015. febr. 22. 19:58
6/7 anonim válasza:
Tudom milyen, amikor alaptalanul vannak félelmeid, nekem is voltak:/ és vannak is még néha. Én járok pszichológushoz, nekem segített, lehet hogy el kéne menned neked is (egy próbát szerintem megér, de ne várj rögtön csodát, idő kell hozzá). 18/l
amúgy az elmúlástól és az öregedéstől nem érdemes félni mert természetes, ez az élet rendje, halál nélkül élet sem lenne (tudom hogy ez valószínűleg nem segít, de azért gondoltam leírom)
7/7 anonim válasza:
Nekem is ez a problemam sajnos. En is 21 eves lany vagyok. En is retentoen felek hogy valakim elmegy nem sok rokonom van mar szinte csak egy akire szamithatok is. Van nagybatyam de vele szoba se alok mar.... Es magamat is feltem nagyon... Nekem is vannak rossz gondolataim neha amik nagyon zavarnak. En kaptam frontint kicsit jobb lett tole mert testi tuneteim is voltak de el is mult a frontin szedesetol. En annyira retegtem hogy meg az agybol se mertem felalni remegtem sokszor sirogorcseim voltak felelem erzes kapott el sokszor olyasmi mint a panikroham nagyon rossz volt de a nehezen erzem tul vagyok. En probalom a rossz gondolataim egybol jora valtani sokszor segit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!