Valóban baj lenne, hogy nem viselem el az érintést?
Figyelt kérdés
Sosem szerettem, ha megöleltek, puszit adtak, mindig menekültem az ilyen szituációk elől, de újabban a saját anyám, unokatestvérem érintése is IDEGESÍT. Picit hozzám ér, és én reflexszerűen idegesen, elkapom a karom pl, vagy elhúzódom.
Nekem nem tűnik problémának, de valaki azt állította, hogy ez nem jó. Mit gondoltok?
2012. dec. 2. 20:01
2/6 anonim válasza:
Van ilyen fóbia, haphefóbia a neve. de ha rövid ideig tart, nem kiséri verejtékezés, fizikai tünet akkor minden bizonnyal kinövöd és nem is sorolható ebbe a kategóriába.
3/6 A kérdező kommentje:
nem hiszem, hogy autista lennék... Bár ki tudja?
Egyébként meg sosem szerettem, ha közeledtek hozzám, még a kézfogástól is irtózom (attól félek mindig, hgoy rosszul fogok kezet :D) Meg az ilyen érzelmesdi az nekem nem tetszik. Az, hogy ennyire idegesít, és felhúz (szó szerint ideges leszek tőle, de nagyon) az nicns több, mint egy fél éve, szerintem...
2012. dec. 2. 20:15
4/6 anonim válasza:
Mennyi idős vagy, fiúd (komolyabb) volt már? Mellette is volt ilyen?
5/6 A kérdező kommentje:
20 vagyok
2012. dec. 2. 20:22
6/6 anonim válasza:
A barátnőm is ilyen lett kb egy féléve.Előtte minden okénak tűnt.Most már nem megy sehova és senki se érhet hozzá.Ha megölelném már ideges,reflexszerűen ő is. De mindenki mással ilyen.Mondjuk neki voltak pszichés panaszai is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!