Miért viselem nehezen, ha telefonba kell beszélnem?
Figyelt kérdés
Sokszor alig birok felhívni valakit, mert annyira izgulok előtte és ez már kezd aggasztani. A nagyon közeli hozzátartozóimmal nincs gond, de ha már csak ismerőst, vagy barátot, vagy ismeretlent kell hívni, akkor gyomorgörcsöm van, kapkodok és rá kell készülnöm. Mit tehetnék ellene?2011. aug. 11. 12:36
1/10 anonim válasza:
Ugyanez a helyzet nálam is, csak én akkor parázok amikor idegen nyelven kell telefonálni (mostanában gyakran).
Van erre egy drasztikus de nagyon hatásos módszer: beszélj telefonon indokolatlanul sokat! Minél jobban félsz annál többet beszélj. Előbb utóbb immúnis leszel rá (ezt amúgy egy előadáson láttam, nem én találtam ki, és nem pont a telefonálásra vonatkozott, hanem általában a stresszes helyzetekre).
3/10 A kérdező kommentje:
Deee hogy beszéljek indokolatlanul sokat, ha a másik fél nem érti, hogy miért nem teszem már le a telefont? Kicsit nagyon hülyének fog nézni, hogy kérdezgetek folyamatosan hülyeségeket.:)
2011. aug. 12. 00:38
4/10 anonim válasza:
Ne haragudj, de te csak hapsi lehetsz. Egy nő nem kérdezne ilyent, hogy hogyan beszéljen sokat, akár a semmiről is.
5/10 A kérdező kommentje:
És akkor mi van? Nem értem! Szerintem nem a sztereotípiák a lényeg most, meg a nemiség...
2011. aug. 12. 10:42
7/10 anonim válasza:
Nem értelmetlenül kell sokat beszélni.Legyen a beszélgetésnek eleje, közepe, vége, és ha olyan helyzetbe kerülsz akkor ne bújj ki a beszélgetés előtt. De ha nagyon vészes a helyzet, akkor végiggondolhatod az eddigi balul sikerült beszélgetéseidet, leírod, hogy a beszélgetés melyik részén kellene javítanod, és legközelebb jobban koncentrálsz. Amúgy meg egy darabig oké, hogy parázol ettől, de a mai világban ennél sokkal keményebb létrafokokat kell megmásznod, ha ettől siránkozol akkor lent fogod végezni.
8/10 A kérdező kommentje:
hát ez az utolsó ilyen blablabla volt, bocs....ezeket eddig is tudtam és tisztában vagyok velük...csak az idődet pocsékoltad.
2011. szept. 23. 21:31
9/10 anonim válasza:
Miért, abban bíztál, hogy lesz valami csodamódszer, amivel úgy tanulsz meg telefonon beszélni, hogy közben nem kell telefonon beszélni?
10/10 A kérdező kommentje:
abban
2011. szept. 25. 08:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!