Mit tegyek, ha nehezen viselem el azt, hogy a családom távol van?
Figyelt kérdés
A problémám az, hogy idegeileg túl gyenge vagyok az egyetemhez, most vagyok csak 1. éves, de nehezen birom idegileg. Hatalmas rajtam a nyomás, de mivel a szüleim, családom távol van, nincs kivel megosszam az érzéseimet, gondjaimat, ezért minden nap egyedül ülök a szobában és sírok. Órák előtt szintén nagyon ideges vagyok, alig van étvégyam, néha hányingerem van, ideges vagyok, és megint nincs ki segítsen abban, hogy ezt lekűzdjem. Mit tanácsoltok?2014. febr. 26. 10:34
1/2 anonim válasza:
Szerezz barátokat, menj el velük inni, bulizni. Kicsit legyél nyitottabb és kezdeményezőbb. Keress valami sportot, az segít levezetni a feszültséget. Gondolj arra, hogy most már a magad ura vagy és nehogy már egy kis egyedüllét elvegye a kedved mindentől.
2/2 A kérdező kommentje:
Barátok mind távol vannak, aki meg itt van, annak van párja, és azzal tölti a szabadidejét. Egyedül pedig ezt nem tudom elviselni, hiába beszéljük, hogy nem jó az egyetem, meg soknak nem tetszik, de ezzel nem oldottunk meg semmit. Tényleg nem tudom mit tegyek, hónapok óta ez történik velem, és nem tudom meddig fogom még bírni.
2014. febr. 26. 11:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!