Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem tudom mit tegyek, szerinte...

Nem tudom mit tegyek, szerintetek?

Figyelt kérdés

Lassan féléve járok pszichológushoz, szociális fóbiával. Kognitív terápiával dolgozunk. Nem érzek javulást, talán nem utálom magam annyira, de ez is változó. Pár hete kezdtem el érezni egyfajta kötődést a pszichológusomhoz, nem tudom ez mennyire helyes. Fiatal és jól néz ki, de nem szerelemből érzem ezt, csak úgy általánosan.

Keressek új pszichológust vagy érhetek el javulást vele is?

2015. febr. 19. 14:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom, hogy fél év alatt már valamiféle javulást el kellett volna érnetek.
2015. febr. 20. 23:33
 2/3 anonim ***** válasza:

szerintem nagyon gyorsan keress mást. az ilyen kapcsolatok általában az egyoldalúságuk miatt mindig reménytelenek és csak felesleges szenvedést okoznak. én lépnék minél előbb, amíg még tudok, egy másikhoz.

pláne hogy nem is javul a helyzet....

2015. márc. 12. 15:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia.

Szerintem mélylélektani terápia sokkal hatásosabb lenne. Szakember ugyan nem vagyok, viszont vagy egy ismerősöm akinek az vált be. Járj utána.

Egyébként attól függetlenül érhetsz el javulást, ha elragadtatva nem vagy tőle csak "tetszik", te tudod hogy mi lehet a következménye.

2015. márc. 25. 21:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!