Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Elmondjam a pszichológusomnak?

Elmondjam a pszichológusomnak?

Figyelt kérdés
Nagyon zavar, hogy nem tudom mit gondol rólam. Az is zavar, hogy folyamatosan mosolyog. Sokszor nagyon hülyén érzem magam az miatt, hogy állandóan mosolyog.
2015. febr. 13. 18:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Persze, hogy mondd el neki, főleg hogy zavar.
2015. febr. 13. 18:53
 2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon félek tőle, hogy reagálna rá.
2015. febr. 13. 18:54
 3/7 anonim ***** válasza:

Mondd neki az hogy óránként 250 $-ért k*urvára ne mosolyogjon a hátam mögött

:D

2015. febr. 13. 19:06
 4/7 anonim ***** válasza:

Mondj el valami számodra fájdalmas dolgot, eseményt, és ha akkor is mosolyog:

"Megkérdezhetem, most minek örül?"

2015. febr. 13. 19:06
 5/7 anonim ***** válasza:

Ne félj tőle, ugyanolyan büdöset sz_arik, mint te :)

Az állandó vigyorgás meg azt mutatja, hogy sokkal betegebb is...

2015. febr. 13. 19:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Miért, mi lehet szerinted a legrosszabb, amit reagálhat rá? Hidd el, jobban jársz, ha elmondod neki. Én is jártam pár éve pszichológushoz, és én is egy csomó dologgal úgy voltam, hogy nem mondtam el, mert nem tartottam fontosnak, vagy mert féltem szólni miatta. De most, hogy tanulok ilyesmikről az egyetemen, látom, hogy mennyire elrontottam, hogy nem szóltam ezekről, ahogy azt is látom már utólag, hogy a pszichológusom milyen alapvető dolgokat rontott el a terápia közben. Ha ez a helyzet, akkor jobb, ha ez ember terapeutát vált, viszont hogy ez kiderüljön, előbb az kell, hogy ne félj elmondani neki semmit.
2015. febr. 13. 19:17
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
A pszichológusokkal vigyázni kell.Mert vagy nem ér semmit a kezelés vagy még jobban tönkreteszik az embert a vegyszereikkel.
2015. febr. 14. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!