Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Elmondjam a pszichológusomnak,...

Elmondjam a pszichológusomnak, hogy halál vágyam van?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok. Már rég óta hozzá járok és tényleg nagyon sokat segít. Így az az ötlet, hogy váltsak pszichológust ki van lőve. Nagyon szeretek hozzá járni. De sajnos csak akkor és aznap érzem magam jobban amikor találkozom vele. Minden másik nap borzalmasan vagyok. Újjabban a halál vágy az ami gyötőr. Ez nem rég kezdődött. Szerintetek elmondjam neki?
2014. dec. 19. 20:50
 1/4 anonim válasza:
Természetesen mond el neki. Esetleg megkérdezhetem miért jársz pszcihológushoz?
2014. dec. 19. 21:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Pánikrohamok miatt.
2014. dec. 19. 22:29
 3/4 szamo77db ***** válasza:
Feltétlenül mondd el neki, biztosan segíteni fog. Már az is jó lehet, ha nem szorítod vissza magadba, hanem elmondod, kibeszéled valakinek. És ha ilyen jó viszonyban vagy a pszichológusoddal, bátran mondd el neki ezt az új problémát a halálvággyal kapcsolatban!
2014. dec. 20. 11:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Pánikrohamok miatt nem ártana egy pszichiátert is felkeresni. Az ő gyógyszere, és a pszichológus segítsége nagyon jó lenne...tudod a pánikbetegséget nem lehet csak "kibeszélni". Kell hozzá egy kis orvosi segítség is.
2014. dec. 21. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!