Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miert van ez az érzésem? Nem...

Miert van ez az érzésem? Nem tudok másra gondolni.

Figyelt kérdés
Járok pszichológushoz. Igazából mèg csak 5x voltam nála. Mindíg arra gondolok, hogy a következő alkalommal azt fogja mondani, hogy ne menjek többször mert semmi értelme ha nem tudok megszólalni. Igazábol pont azért mentem el mert nem tudok beszèlni az emberekkel. Úgy érzem nála elég sokat beszèlek, de nagyon zavar, hogy nem tudom ő mit gondol. Lehet elege van belle, hogy nem én beszélek többet hanem ő. Nem szeretnék másikat keresni, ezért is 2 évig "könyörögtem"magamnak, hogy menjek már el.
2015. febr. 12. 17:50
 1/2 anonim válasza:
Ne izgasd magad :) Ő csak egy képet alkot ki rólad..a lehető legjobbat és az a dolga hogy segítsen :)
2015. febr. 12. 19:38
 2/2 anonim ***** válasza:
Biztos nem fog elkuldeni ne aggodj. Sok ilyen ember jar hozza,ez a munkajaval jar. Neki ez mindennapos,van aki csak honapok mulva nyilik meg,hozza van szokva ehhez.
2015. febr. 14. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!