Másra sem tudok gondolni, csak amit egyetemen hallok az előadásokon. Ez el fog múlni?
Figyelt kérdés
Szeretem a tantárgyaimat és nagyon érdekelnek, de nem vagyok megszállott. Ha kilépek a suliból újra és újra lepörög a fejemben az előadás anyaga, és alvás közben is erre "gondolok", pedig el tudok aludni rendesen, és nem ezzel álmodok, hanem olyan érzés, mintha elalvás után tovább gondolnék rá. Minden hétköznap ha akár csak a buszon állok azokat az információkat ismételgetem magamban amiket megjegyeztem. Hétvégén ez elmúlik hiszen akkor nincsenek óráim, de hétköznap már elég durva.... pedig rendesen kikapcsolódok, nem tanulok túl sokat, zenét hallgatok, játszok....de amint abbahagyom rögtön visszaáll minden.2014. nov. 6. 07:27
1/1 anonim válasza:
Örülj neki, mert így rögződik benned a hallott anyag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!