Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Minden egyetemen egyenként be...

Minden egyetemen egyenként be kell mutatkozni az első előadásokon?

Figyelt kérdés
Ahová jártam eddig, ott az első héten minden tanár kérte az első előadásán, hogy egyenként meséljünk magunkról, meg a céljainkról a többiek előtt. Annyira untam már. Nem szeretek magamról mesélni, főleg nem sok ember előtt. Mindenhol ez a szokás?

2013. szept. 1. 20:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Nekem sehol sem kellett bemutatkozni, kivéve egy tanköri foglalkozást (de ez gyakorlat jellegű, 30 fős csoportokkal), ami direkt azért van, hogy több ismerőse legyen a frissen felvett hallgatónak (ja és persze ezt nem kötelező felvenni).

(BME-VIK)

(Egyébként hol ment ez így? Számomra meglepő, hogy egy előadáson ilyenekkel foglalkozzanak.)

2013. szept. 1. 20:08
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én kommunikáció szakra mentem, és az első két héten állandóan magunkról kellett szövegeljünk. Minden tanárt érdekelt, ki kicsoda, és miért van ott. A harmadik órán már én is untam. Fel kellett állni/ki kellett állni, stb.
2013. szept. 1. 20:10
 3/7 anonim ***** válasza:
49%

Előadáson nem szokott ilyen lenni.

Legalábbis nálunk nem volt. Talán egy szemináriumon volt valami ilyen. De nem volt jellemző.-

2013. szept. 1. 20:35
 4/7 anonim ***** válasza:
49%

Nem tudom, ez mire jó.

Meg megnézik, hova jártál középiskolába. És ha valami nevesebb helyre jártól, "megdícsérnek".- Elég dedós dolog

2013. szept. 1. 20:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Én ilyenről még nem is hallottam. Nálunk eddig csak egyszer kellett bemutatkozni, de az is gyakorlati óra volt (20 fős körüli volt). Elég meredek is lenne azért egy több száz fős előadásnál ilyet csinálni.
2013. szept. 1. 21:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Nálunk is gyakorlatokon volt jellemző, ahol kisebb volt a társaság. Én nem untam. Voltam anno gólyatáborban, de a csoporttársaim 90%-át akkor láttam először. Nekem kifejezetten jó volt, hogy ismételgették körülöttem, hogy a tankör társaim kicsodák, kinek mi a neve, honnan jött. Így nekem is gyorsabban megmaradtak a nevek. Hogy az oktatóknak ez miért jó, azt nem tudom, ennyiből úgysem jegyeznek meg egy nevet sem. Max a célokkal kezdhetnek valamit. :)
2013. szept. 2. 12:38
 7/7 A kérdező kommentje:
Fúú, akkor remélem most nem lesz. A Pannon egyetemen volt amúgy, Gazdaságtudományon, meg állítólag az összes többi karon is. Idén igazgatászervezőre megyek a Közszolgálatira. Szerintetek lesz ilyen?
2013. szept. 2. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!