Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » BME első féléves leszek, a...

BME első féléves leszek, a tantargyakat magunknak kell felvenni vagy a beiratkozáson kapjuk meg az órarendet?

Figyelt kérdés

2013. aug. 28. 11:32
 1/9 anonim ***** válasza:
74%
Ha 26 előtt aktivizáltad a félévet, akkor felveszik helyetted a mintatantervet, de tesit, bevezető tárgyakat, kötválokat, szabválokat és hasonlókat neked kell felvenned.
2013. aug. 28. 17:03
 2/9 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt, es az nem problema ha felveszem sajat magam is oket?
2013. aug. 29. 00:20
 3/9 anonim ***** válasza:

Ők előbb fogják felvenni, mintsem hogy te neked esélyed lenne hozzányúlni (azt hiszem). Kétszer meg persze nincs értelme felvenni. De nyugodtan leadhatod őket és felveheted magad is, ha más időpontra vagy tanárhoz akarod.

Igazából ezt csak a te kényelmedért teszik, de nincs meg kötve a kezedet: ízlésed szerint átszervezheted utána.

2013. aug. 29. 00:24
 4/9 A kérdező kommentje:
Bár most megneztem hogy felvehetem-e, azt irja ki hogy 'a hallgatonak nincs tárgyjelentkezesi idoszaka' pedig azt aug. 30.-ig tart az elozetes targyfelvetel idoszaka :S
2013. aug. 29. 00:24
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom melyik szakon hogy működik, de nálunk pl (gépész) marhára nem vettek fel semmit, megmutatták, hogy "nesze, ez itt a neptun, most pedig húzzatok haza és oldjátok meg magatoknak a tárgyfelvételt). Építész ismerőseimnek viszont abszolút fényesre volt nyalva a feneke ilyen szempontból.
2013. aug. 30. 02:04
 6/9 A kérdező kommentje:
GTK-ra vettek fel GM szakra, ha minden igaz akkor szept. 2-8ig lehet majd felvenni oket :)
2013. aug. 30. 22:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Hétfőtől péntekig biztosan lehet felvenni-leadni-változtatni, de a szombat-vasárnapban nem vagyok biztos. Persze az egyetemen tudnak ilyenről hivatalos infót mondani (am sokszor mondanak baromságokat is, szokj hozzá:D ). Nekünk volt már előzetes tárgyfelvétel június-júliusban, szóval én max alakítgatom az órarendet jövő héten, ha valami mégse jó..
2013. szept. 1. 17:25
 8/9 anonim ***** válasza:

Gépészeknek nem automatikus a tárgyfelvétel.

#5: Legelőször a seniorok megmutatják hogy működik, és velük együtt veszed fel a tárgyakat, direkt úgy is próbálják hogy a tankör együtt legyen., Sőt még a második félévben is segítenek, igaz akkor már nem együtt csináljátok. Szóval nem tudom te hol voltál akkor, de nem csak annyit mondanak hogy nesze csináld :D

2013. szept. 5. 17:45
 9/9 anonim ***** válasza:

@utolsó:

Dehogynem, pont a seniorok sz_rtak bele az egészbe. Éppen ezért nem lett a tanköreinknek az égvilágon semmi értelme, teljesen összevissza volt mindenki. De ennek már három éve, csak túléltük valahogy;)

2013. szept. 5. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!