Létezik, hogy első félévben csak 7 féle tárgyam lesz?
Figyelt kérdés
2013. aug. 24. 12:00
1/10 anonim válasza:
Lehetséges.
Igazából annyi van, amennyit felveszel.
2/10 A kérdező kommentje:
7 tárgy van, ami ajánlott lesz nekem. Meg ez nyelvszak, egymásra épülnek a dolgok, szóval második féléveset hülyeség lenne felvenni. Na de keveslem ezt a 7-et, mármint én örülnék csak ennyinek, de nem tudom, lehetséges-e.
2013. aug. 24. 12:20
3/10 anonim válasza:
Milyen nyelv?
Japán?
De akkor hogy fogod összeszedni az előírt kötelező
kreditet?
4/10 anonim válasza:
A testnevelés is benne van abban az óraszámban?
Mert első két félévben az is kötelező
(igaz, hogy nulla kredites)
5/10 A kérdező kommentje:
Az mennyi szokott lenni?
2013. aug. 24. 12:31
6/10 A kérdező kommentje:
Nincs benne. Mióta kötelező? Minden karon van tesi? =O
*felvágja az ereit*
2013. aug. 24. 12:35
7/10 anonim válasza:
Nézd meg, hogy mennyi kreditet érnek a tárgyak. Ha ebből a 7 tárgyból kijön a 30 kredit, akkor lehetséges. Bár szerintem ezek csak a kötelező tárgyaid, és még a szabadon választhatók közül fel kell venned annyit, hogy kiegészítsd.
8/10 A kérdező kommentje:
AHa, hát akkor ezek szerint lesz még kábé ugyanennyi órám, mert a kreditekből kábé 15-16 jön ki. -.-
2013. aug. 24. 12:37
9/10 anonim válasza:
Akkor tuti, hogy fel kell még venned tárgyakat. Ha 3 éves képzésen vagy, akkor 180 kreditet kell teljesítened, az félévente lebontva 30, és kétlem, hogy a többi félévben kéne bepótolni a maradékot.
10/10 anonim válasza:
Melyik egyetem? ELTE? Mert akkor még meg sincs hirdetve minden tárgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!