Segítséget szeretnék tőletek kérni?
Szia!
Ezen én is átmentem és sok dokit kifizettem, megismertem...
Sz@rt sem érnek.
Ez egy olyan állapot amin csak Ze segíthetsz. Akarattal!!!!
A gyógyszer meg csak tompít, nem segíti a gyógyulást, hanem elvonja a figyelmed "kintről"-de bizony bentről is.
Tessék szépen leszokni róluk inkább erősítsd az önmagadba vetett hitedet. Állíts célt magad elé az hajtson.
Döntsd el élni akarsz, vagy nem. Írd le egy papírra miért szeretsz élni és miért nem. Mit akarsz elérni és mitől félsz.
Ebből pedig lassan megfejted magad és saját igaz orvosoddá válsz. Hosszú és hullámzó az út nekem 20 éves koromra teljes gyógyulásom lett...így!
Írj nyugodtan még szívesen segítek...tudom, hogy sokkal összetettebb, mint ahogy leírtam.
Szerintem hagyd abba a gyógyszereket. Én is szedtem őket és sokkal több kárt okoztak, mint hasznot. Inkább a pszihiáter. Nem akarom részletezni a dolgaimat, mert senkinek nem ajánlom, hogy azt a megoldást válassza erre a problémára amit én.
Ami jól jöhet: sportolj, keress valami hobbyt, próbálj ki új dolgokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!