Szociális fóbiám van és ettől pánikbeteg vagyok 5 éve. Valaki beszélgetne velem erről?
Most készülök pszichológushoz elmenni, de olyan erős nálam ez a dolog, hogy évek óta nem merek elmenni még orvoshoz se.
Félek gyakorlatilag mindentől attól függetlenül, hogy élem az életem. Nagyon szeretnék meggyógyulni, de nem tudom, mi a félelmeim alapja. Esetleg aki hasonló problémákkal küzdött, felvenné velem a kapcsolatot?
20/L
Én is pánikbeteg vagyok, agorafóbiával, szociális fóbiával együtt... emiatt magántanulónak kellett kérnem magam. Fél éve küzdök vele.. Járok pszichológushoz, segítene is, ha gyakrabban lenne időpont, nem ilyen havonta egyszer. :( Ha már 5 éve benne vagy, minél előbb fordulj szakemberhez! Amit tudok javasolni: keress valamilyen gyógynövényt tartalmazó stresszoldó szert, pl. Valeriana relax,Brandenburg Neuro (olvass utána) citromfű tea, MagneB6.. ezek jók, de ami a legtöbbet segíthet, meditálj és relaxálj napi 2-szer legalább!! Hidd el, csodákra képes! :) Kívánom, hogy meggyógyulj!! Az összes sorstárssal együtt. Sajnos a pánikbetegség egyre gyakoribb probléma.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!