Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak? 19/L

Mit csináljak? 19/L

Figyelt kérdés
2015. jan. 24. 21:00
 1/10 A kérdező kommentje:

Nem tudok beszélni anyuval,egyszerűen nem merek elmondani semmit neki pedig ő mondja hogy ha baj van ő segít csak szóljak neki de hiába jön hozzám mindig és kérdezi mi a baj,rávágom hogy semmi vagy hogy nem kell segíteni ..pedig nagyon is kellene a segítség de nem tudom elmondani a bajom,nem merem,félek hogy mit mondana

semmiről nem tudok vele beszélni

már kezdek teljesen bekattanni egésznap sírok a falat ütöm meg vagdosom magam és ezzel is szeretnék leállni tudom hogy egyedül nem megy de ezt még úgyse merem elmondani... teljesen kikészültem

mit tegyek?miért van ez?

2015. jan. 24. 21:07
 2/10 anonim ***** válasza:

Mi az ami ennyire bánt és nem mered elmondani?

Szerintem ha jó a kapcsolatod édesanyáddal akkor (pláne ha kérdezi elmondhatod ha bánt valami), de ha nem is neki akkor legalább valamelyik barátnődnek vagy megírhatod itt is, hisz itt a névtelenségbe burkolózva egyszerűbben megoszthatod a gondjaidat.

"...félek hogy mit mondana..." Lehet, hogy jó tanácsot tudna adni bármi is legyen a baj.

2015. jan. 24. 21:18
 3/10 anonim ***** válasza:
Megmondod a tényeket amik nyomasztanak és bepótolod a kimaradt tájékoztatást ...
2015. jan. 24. 21:19
 4/10 anonim ***** válasza:
Egy szülőnek mindig el lehet mondani mi dent,de ha a te anyud ilyen hogy mondja is hogy mondd el ha baj van,akkor el is kellene mondanod
2015. jan. 24. 21:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha ilyen rendes anyukád van, akkor nyugodtan mondjad el neki a problémáidat. Egy édesanyánál senki nem tud jobb tanácsot adni. Bízz meg benne, ő segíteni fog neked.
2015. jan. 24. 22:49
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igazából sose mondtam el ha volt valami baj,még kisebb koromban sem és biztos azért nem merem most se

De a vagdosást nem tudom egyedül abbahagyni viszont tudom milyen fájdalmat okoznék ha megtudná :/

2015. jan. 25. 11:54
 7/10 anonim ***** válasza:

írj neki levelet és kérd meg hogy levélben válaszoljon.

sokaknál ez működik.

2015. jan. 25. 12:07
 8/10 A kérdező kommentje:
Levélben írjam le anyunak hogy mi baj? az nem lenne kicsit sértő?
2015. jan. 25. 12:09
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell levelezni édesanyáddal, egyszerűbb szemtől szembe, ahoz kell az erő, hogy belekezdj a beszélgetsébe utánna már könnyebb lesz...és a vagdosát nem kell elmondani neki ha nem akarod, ha megosztod vele a gondjaidat talán leszoksz erről a szokásodról is
2015. jan. 25. 15:36
 10/10 A kérdező kommentje:

Utolsó köszönöm a válaszod

ebben a vagdosás dologban lehet van igazság

csak nem tudom honnan lesz erőm elkezdeni :/

2015. jan. 25. 16:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!