Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Túl ideges természetű vagyok....

Túl ideges természetű vagyok. Mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés
Májusban vizsgák és én már most nem tudok aludni. ha valamilyen vizsga,felelés, doga van egyből izzadok, jéghidg a kezem és folyton pisilnem kell.
2010. febr. 7. 17:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hmm hát ez nem hozzászokás, nem vok hozzászokva és nem is kívánom, hogy ha nem szedem be, csak azért felelés elött mert akkor van rá szükség!

szal nem vok hozzászokva, ha nem szedem be akkor se törénik semmi!

nyugodtan szed, figyu ha nem tudsz lenyugodni vmit muszáj, mert csak rosszabb lesz, és teába is van nyugtatós tea

Ha fáj a fejed akkor is szedsz gyógyszert mégse szoksz hozzá

2010. febr. 8. 09:10
 12/13 anonim válasza:
A Magne B6,csak vitamin és ellazit,figyeld meg a reklámot.
2010. febr. 8. 15:11
 13/13 anonim ***** válasza:

Igen vitamin, de ha úgy vesszük az is kárso, akkor az egész élez káros, ne egyél semmit ne igyál semmit mindenbe vegyszer van, még a bio termékbe is.

és tessék vitamin: na abba is káros anyag, hiába vitamin de ha nem lenne bennük káros akkor lennék betegek-sajna ez van káros anyagra is szükségünk van

am visszatérve a sedatvíra: az is gyógynövény alapú, szárított gyógynövény összeaszalva, de nyugtató hatású növények

figyu sztem szed bátran nem fog megoldódni másképp a problémád, hiába határozod el hogy na most no para de a tested úgyis jelezni fog tetsi tünetekbe és akkor csak arra tudsz figyelni és az fogja kiváltani a szorongást, nem tudsz hozzászokva ne vicceljetek már akkor kise adnák, vény nélkül kapható szal akárki megveheti (kisgyerek, terhes nők) és nincs semmi bajuk, úgy ahogy nekem sincs

régen hallani se akartam erről hogy én nyugtatót-áhh dehogyis nem vok én drogos de idővel rájöttem hogy sajna muszáj mert csak rosszabb lesz és kipróbáltam és Semmi bajom sincs, én csak ajánlani tudom nem szégyen ez ez van de nem kell elfogadni lehet rajta változtatni csak segítségkre van szükséges neked is és a testednek is hogy megküzdjön a szorongással, vagyis nyugtató hatású inegrek kellnek neki

próbáld ki, hidd el megéri, saját tapasztalat tudom mien sz@r dolog szorongani vizsgák elött

2010. febr. 8. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!