Bűntudatom van, mit tegyek?
16 éves vagyok. Tegnap este házibuliban voltam 6 barátnőmmel, és rendesen berúgtunk mindannyian. A party egyre inkább kezdett 'leszbikus-party'lenni - igazából nem ez zavar, mert biszexuális vagyok. Ezek a nagyon okos 'lények' (nem tudom mi okból kifolyólag) elkezdtek képeket is csinálni miközben egymást csókolják (más nem történt). Az egyik bátnőm már jóval előttünk berúgott és elküldött egy hangüzenetet az egyik lánynak az évfolyamunkból amiben azt kiabâlta 'itt vagyunk xy-nál és csókolózunk és vedelünk'. Nos hát, tudni illik ez a csaj az évfolyamunkból nagyon szeret pletykálkodni, fogadni mernék, hogy már az összes pletykálkodó r**anc tudja a dolgokat, és hamarosan az egész iskola. Szerintem mindeki ismeri, hogy milyen egy iskola, ahol valakit kiközösítenek, megvetnek csakis azért mert 'más'.
Nem tudom, hogy miért van emiatt bűntudatom, de nagyon rossz érzés. Mit kellene tennem?
Engem miért nem hívtál? :( pedig mentem volna :D
16/L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!