Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Almos vagyok, de nem merek...

Almos vagyok, de nem merek aludni?

Figyelt kérdés
Panikbeteg vagyok, ejszaka keveset aludtam, koran keltem, hulla faradt vagyok, de napkozbe volt ket panikrohamom, es folyamatosan szorongok, szoval ez rosszabb nap. Faj a fejem, szedulok, a gyomrom se az igazi es teljesen idegbeteg vagyok. (Ezek nalam pszichesen jonnek).megis felek,hogy nagy bajom van es, hogy ha elalszok tobbet nem kelek fel. Ugye ez nem igy mukodik? Valaki nyugtasson meg! 17L
2015. jan. 15. 21:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Magad is tudod a választ, nem így van! Lélegezz rendesen, attól elmúlik a pánikrohamod és megnyugszol. Vegyél be nyugtatót, és igyál valami édeset. Fehérjekoncentrátumod ha van, akkor abból is igyál, illetve vegyél be B vitamin komplexet.
2015. jan. 15. 21:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Amit leírtál, az terápiával jól gyógyítható

https://www.youtube.com/watch?v=UXo-DvY0N-k

2015. jan. 15. 22:16
 3/5 A kérdező kommentje:
Koszonom! Mar van idopontom pszichiaterhez, fogok menni:)
2015. jan. 15. 22:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Habár lány vagy és lehet,hogy más típusú, de nekem ilyen időszakomban az volt a trükköm,hogy elmentem este futni,amig csak tudtam,majd egy picit tovabb futottam,hazamentem,megcsinaltam par fekvöt,lezuhiztam, és nem volt energiam bemesélni magamnak ilyeneket (ép testben ép lélek). a masik megoldas az volt, hogy leittam magam. ez utobbit nem javaslom. de próbáltam úgyis,hogy addig olvastam,amig nagyon el nem fáradtam, és még egy kicsit tovább.
2015. jan. 16. 11:46
 5/5 anonim ***** válasza:

persze ez elég egyedi megoldás,de hiszek abban,hogy mindenki saját maga tudja ezeket a bajokat megoldani. mert mindenki sajat maga generalja oket.

nincsenek is problémák,csak a fejünkben. mi határozzuk meg a problémát.

egy példa:

kupi van a szobámban,gyerek koromban ezért kis szidast kaptam, amitől ugy ereztem hibat kovetek el. most egyedul lakom, jo nekem igy a kupi. ha vendeg jon rendet rakom. persze menj el szakemberhez mindeképp! szép napot

22 f

2015. jan. 16. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!