Nem merek aludni, mert? Ez mi?
Egyedül laksz? Talan most koltoztel el otthonrol, es meg nem szoktad meg?
A kornyek milyen, kell felni barmitol is? Esetleg tortent valami megrazo arra fele, vagy olvastal valamirol, ami nem hagy nyugton?
Mas helyzetekben is rettegsz attol, hogy valami baj er? Ilyen szorongasszeru felelmek mas helyzetekben is elofordulnak?
Valami belső tudatalatti dolog lehet az egészben.
De a fenti kérdések igen jók voltak és ha válaszolsz rájuk,könnyebb lesz megfejteni a problémád!
Gondolkodj! Valaminek biztos kellett történnie ezelött két hónappal ami megrázott meg felkavart...!
Ha ez így fog menni és más fura dolgok is fognak történni veled és, ha úgy érzed, hogy szükséged lenne rá, akkor esetleg felkereshetsz egy pszihológust! Persze ez csak egy tanács volt, ha nem akarsz, akkor nem muszály menned!:) De tudnod kell, hogy rengeteg ember jár pszihológushoz! Köztük én is.:)
Ne félj,felesleges.
A sors elől úgysem bújhatsz el.Ha meg kell történnie megfog történni.
Szerintem nyugodtan feküdj le,gondolj valami szépre nézz meg egy léleknyugtató angyalos filmet és aludj.Ha nem tudsz aludni írj rám privibe,és úgyis éjszakai bagoly vagyok.
Viszont a testednek és a szellemednek nem jó ez a virrasztó pozíció,javaslok egy enyhe nyugtatót amit orvos által fel kéne írass magadnak.
Pedig felírnák,a körzetes orvos is felírhat egy kis szanaxot,frontint..Ezek jó fajták úgy halottam,utána jártam picit és sokan szedik no meg 1000-2000 ft és több havi adag.
Sajnos ennyi telt tőlem,de ha úgy érzed valami van még,csak írd le és ha tudok segítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!