Miért félek a tömegtől?
tegnap volt 1kis farsangi összejövetel, volt tombola meg minden. Jóformán egyedül voltam vad idegenek között, és észrevettem, hogy szorongok közöttük. Egyszerűen félek az idegenektől és a tömegtől.
Van erre valamilyen megoldás? mert ez régóta jelen van már.
én azért remélem nem jutsz el a pánikbetegségig.
Azért félsz mert nincs önbecsülésed/önbizalmad. Ezt kell helyrerakni. Bizz magadban!
szociális fóbia igen jól mondta az elöttem szóló:D
megoldás: huu nagyon nehéz feloldódni, keress fel pszichológust de sztem nem fog sokat segíteni felír vmi nyugtatót azt kész,de jobban nem leszel tőle
nagyon nehéz megmondnai hogy mi amegoldás, vagy elkerülöd a szorongató helyzeteket avgy fejest ugrassz és bevállalod, mondjuk az utolsó jobb megoldás:D
de próbáld úgy hogy mondjuk ne csak idegenek legyenek egy társaságba ha mondjuk party vagy ilyesmki, hanem egy-két barátod és te + a többi idegen úgy könnyebb elviselni
17/l szintén szocfóbos
Minek kell baromságokat írni, amikor a másik normálisan teszi fel a kérdést????-gondolhatod, hogy nem hülyeségből ír, hanem valami baj van!!
Gondolkozzál már!! hülye segfej
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!