Escitil nevű gyógyszert irt fel a phszihiáter kb 5 perces vizsgálat után de én emetofóbiás vagyok. Mit csináljak?
"Az eszcitaloprám tartalmú ESCITIL-t a depresszió (major depressziós epizódok) és a szorongásos zavarok (pl. pánikzavar az agorafóbiával (félelem olyan helyeken való tartózkodástól, ahol a segítség elérhetetlen lehet) vagy anélkül, szociális szorongásos zavar (szociális fóbia), generalizált szorongás és kényszerbetegség) kezelésére alkalmazzák."
Az emetofóbia szerintem egy szorongásos zavarnak minősül, csak te nem a bezártságtól félsz mint az agorafóbiás, hanem a hányástól. Szóval nekem a gyógyszer helyénvalónak tűnik a leírás alapján. Ha gyógyszeres segítséget elfogadsz, akkor mégis mit csinálnál? Vedd be. De érdemes felkeresni egy terapeutát, hogy ne csak a a probléma de az oka is kezelve legyen és ne kelljen gyógyszert szedned később.
Ez pont arra való gyógyszer. Ha mást ír fel, azt elfogadod? Vagy az 5 percet kevesled? Neki ennyi is elég volt. Egy gyomortükrözés 2 percig tart. Azt meg soknak tartod.
Szedd a gyógyszered. Azt csináld, és gyógyulj meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!