Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Reggel ittam kakaót utána...

Reggel ittam kakaót utána ettem kenyeret 12:30 kor ettem krumplit meg sült bordát utána kb 1 óra mulva ittam teát meg 16:15 kor ettem egy zsemlét nem lessz semmi bajom? Emetofobiás vagyok és most kicsit ideges vagyok

Figyelt kérdés

2014. dec. 26. 16:31
 1/9 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem ki fog nőni egy kéz a seggedből.
2014. dec. 26. 16:33
 2/9 anonim ***** válasza:
38%

Én reggel megettem egy szál sült kolbászt uborkával, kenyérrel meg mustárral, aztán halat rizzsel, ittam bort meg szénsavas vizet és még van néhány elpusztítandó szaloncukor a fán.

Te a mai étkezésed mellett legfeljebb elsorvadni fogsz.

2014. dec. 26. 16:38
 3/9 anonim ***** válasza:
50%
Nyugi, nem lesz semmi bajod. Max akkor, ha ezen izgulsz egész nap és a stressztől hánysz. Rágózz vagy szopogass el egy mentolos cukorkát, nézz meg egy jó filmet, vagy olvass, vagy foglald el magad valamivel. És ne agyalj ezen. :) Kitartás!
2014. dec. 26. 16:43
 4/9 anonim ***** válasza:
66%
Az első kettő ha nem ismeri az emetofóbiát, könnyen beszél... :(
2014. dec. 26. 16:43
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat
2014. dec. 26. 16:47
 6/9 anonim ***** válasza:
Én még nem is hallottam ilyenről. Agorafóbiáról már hallottam.
2014. dec. 26. 16:49
 7/9 anonim ***** válasza:
58%
Teljesen mindegy, hogy ismerem-e vagy sem saját tapasztalatból, tudom, mit jelent. Ettől függetlenül enni kell, mert ha nem, akkor meghalsz. Állandó félelemben gyötrődve élni és meghalni meg a legborzasztóbb dolog a világon! Miért nem lehet ezzel orvoshoz menni, vagy egy megfelelő diétát összeállítani, mondhatni, biztonságos ételekkel?
2014. dec. 26. 16:50
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen kell enni. De egy beteg embert nem kinevetni, hanem megnyugtatni kell.
2014. dec. 26. 16:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Bocs.
2014. dec. 26. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!