Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Emetofobiás vagyok és reggel...

Emetofobiás vagyok és reggel ettem ilyen vákumos kolbász nem volt még felbontva és raktam a kajámba belőle. 24/2/2015 ig jó és félek hogy rosszul leszek, nem lessz semmi bajom?

Figyelt kérdés

2014. dec. 28. 17:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha már reggel megetted, akkor már nem fogsz hányni tőle.
2014. dec. 28. 17:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha te bontottad föl, semmi bajod nem lesz tőle. Nyugi, nem kell aggodalmaskodnod.
2014. dec. 28. 17:58
 3/7 A kérdező kommentje:
rendben,köszönöm a válaszotokat
2014. dec. 28. 18:00
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Az a dátum igazából azt jelzi, hogy addig eladható. Ennyi idő alatt nem történt benne olyan változás, hogy árthasson neked, főleg, hogy védőgázas termékről beszélünk.
2014. dec. 28. 18:03
 5/7 anonim ***** válasza:
61%
Megkérdezhetem hogy ez milyen betegség ez a emetofóbia?Még sosem hallottam róla.
2014. dec. 28. 18:04
 6/7 anonim ***** válasza:

"Megkérdezhetem hogy ez milyen betegség ez a emetofóbia?Még sosem hallottam róla."

Hányástól való félelem. A hányás látványától, átélésétől fél.

2014. dec. 28. 18:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Tegnap is összeettél pár dolgot, és tegnap is megkérdezted. Van ennek értelme? Mi hogyan döntsük el, hogy mi fog megártani, vagy mi nem? Vagy csak kell pár vigasztaló szó
2014. dec. 28. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!