Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Alkoholista kezdek lenni?

Alkoholista kezdek lenni?

Figyelt kérdés
régen csak bulikban ittam, akkor is sokat mondjuk.. de msot már szinte mindennap iszok, mert hetek ota idegbeteg vok, lelkileg összetörem, nem bírom már. és ha iszok akkor minden jó addig. és vágyom is az italra. tudom nem megoldás, és félek h rosszabbra fordul a helyzet..
2010. febr. 6. 16:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nekem meg volt egy sz*r élményem az alkohollal

Akármilyen gondod is van, de ne szokj rá a piára

Ha majd egyszer az alkohol hatására olyasmit fogsz csinálni amit majd egy életen keresztül bánni fogsz, akkor ne hibáztass senkit, csak saját magadat

Mert nem tudtál leállni, mert nem találtal soha jobb megoldást, mert gyáva ember vagy aki egy pohár whiskybe önti a mérgét

És ne felejtsd el, hogy szubjektiv kérdés, hogy valyon egy részeges ember mennyire érdemli még azt, hogy mások tiszteljék. Nem egy olyanról beszélek aki egyszer kiváncsiságból vagy hülyeségből ( haverokkal vagy akárhogy is ) megjárta, hanem olyanról aki tudatosan és folyamatosan iszik. Na azt az embert senki sem tiszteli, mert a saját öntisztelete is 0 alatt van

És ilyenkor már dilemma, hogy az ilettő személy még mindig ember vagy az ösztönei miatt már csak állatnak lehet nevezni....egy dögnek

2010. febr. 6. 21:20
 12/13 anonim ***** válasza:
nem. ilyen a jellemed, sajnáltatod magad. de csak kitartás, később még lehetsz az!
2010. febr. 8. 17:25
 13/13 anonim ***** válasza:
ja, majdnem elfelejtettem. ha a szüleid nem beszélgetnek veled, menj el pszichológushoz. a pia árát költsd rá, gazdagodsz még egy baráttal is.
2010. febr. 8. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!