régen csak bulikban ittam, akkor is sokat mondjuk.. de msot már szinte mindennap iszok, mert hetek ota idegbeteg vok, lelkileg összetörem, nem bírom már. és ha iszok akkor minden jó addig. és vágyom is az italra. tudom nem megoldás, és félek h rosszabbra fordul a helyzet..
de tényleg nagyon sok problémám lett az elmult hetekben, és "muszáj" innom..
2010. febr. 6. 16:47
2/13 anonim válasza:
Igen.
Fordulj vissza, amíg nem késő!
2010. febr. 6. 16:48
3/13 anonim válasza:
Valószinűleg az kezdesz lenni. Mi a mentséged ?
Mondjuk igyis jobb, hogy iszol és nem zabálsz
2010. febr. 6. 17:09
4/13 anonim válasza:
Inkább zabáljon, mint hogy igyon!
2010. febr. 6. 17:29
5/13 anonim válasza:
2. válaszoló vagyok
Ezt döntse el ő
Úgysem iszik élete végéig. Csak addig tart, ameddig visszabillen az életének a mérlege. A zabálás pedig 1 perc az ajkakon és egy élet a derékon
2010. febr. 6. 17:40
6/13 anonim válasza:
Igen,csakhogy a derékon lévő hájat le lehet fogyni idővel,ha meg szétmegy a mája/agya/hasnyálmirigye, akkor nem nagyon van visszaút. Kérdező: próbálj meg segítséget kérni valakitől,akiben bízol. Vagy keress pszichológust, amikor én voltam ennyire kibukva, rengeteget segített. Ne legyél alkesz,hamarabb kinyír,mint gondolnád. A nők amúgy sem olyan erősek,mint a férfiak( szervezetileg).
2010. febr. 6. 18:24
7/13 anonim válasza:
Pfffú, te aztán nem nyugszol, igaz ? Mondta, hogy literszámra fogyasztja az alkoholt ? Ha megisz egy pár pohárral naponta az még nem olyan vészes, mint ahogy te beállitod neki. És ameddig nem mások előtt csinálja nem is adódhatnak problémái belőle
2010. febr. 6. 18:39
8/13 anonim válasza:
Én nem is az előző voltam, de ne zavarjon.
Teljesen mindegy, mennyit iszik. A rendszerességen van a hangsúly. És ha rendszeres, előbb-utóbb egyre több kellesz, mert hozzászokik a szervezete,ráadásul egyre nagyobb dózis kellesz a várt hatáshoz. Olyan,mint a drog. És attól,hogy nem más előtt csinálj,nem lesz jobb a helyzete. Idővel majd más előtt is fogja, ha igazából függő lesz. Nagyon hamar rá lehet szokni, leszokni meg szinte lehetetlen. Láttam már nőt leépülni,majd szép lassan belehalni az alkoholizmusba. (keresztanyám volt). Nem egy szép halál, látványnak meg egyenesen ijesztő. Mellesleg apám is iszik már vagy 30 éve, és a mai napig álltja,hogy ő nem alkoholista. Pf..jó duma. Szóval csak óvatosan azzal a piával, mert rosszul sülhet el a dolog.
2010. febr. 6. 18:47
9/13 anonim válasza:
felejtsd el a piát.még csak 17 vagy,elötted az élet.a piával csak szarabb lesz,de erre már talán te is rájöttél.ha nem ,majd rájössz.hidd el ez nem megoldás ha pityokásra vedeled magad.attol a gondok nem futnak el.nem de?tudtad hogy az alkoholról nehezebb leszokni mint a heroinról?most nem azt mondom hogy ájj neki kábszerezni,mer az meg maga a pokol.nincsen senki akivel megbeszéld a problémáidat?lényeg ne szokjál rá semmi károsra.szia
2010. febr. 6. 20:10
10/13 anonim válasza:
Ha ez még nem is alkoholizmus, de függőség, és nem fogsz tudni kimászni belőle, mert megszokod hogy a piával oldd meg a problémákat. Nálam is így kezdődött, majdnem belehaltam a végén...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!