Nem bírok iskolába menni?
Figyelt kérdés
Nem akarok holnap iskolába menni. Egyszerűen nem bírom azt a nyomást, stresszt ami rajtam van. Épphogy nem bukok meg 1-2 tantárgyból, erre múlthéten a tanár bejelenti hogy hétfőn felelés, azoknak is kéne jobb jegyet produkálni akik szarul állnak.(és rám nézett)Ilyenkor elkezd arról beszélni hogy nem érti hogy egyesek miért járnak ebbe az iskolába, mikor a tescoban lenne a helyük, természetesen rám gondolt (megjegyzem csak 1-2 tantárgyból állok szarul a többi 4es, 5ös) Persze, tudom hogy tanulnom kellene de nem bírom már, hogy állandóan így megaláz. Be sincs kedvem menni. Múltkor pl. megkérdeztem a padtársamtól hogy mi van a táblára írva, mert nem láttam. Erre rám ordít hogy mi a ****-ért beszélek, tőle is meglehet kérdezni. Itt kb. majdnem elsírtam magam, nem bírom ha valaki bunkón esetleg ordítva szól hozzám. Mindenki úgy kezel mint egy hülyegyereket, aki nem tud beszélni. Csendes vagyok meg minden, de beszélek, elég sokat is csak nem éppen velük. Ezt is utálom hogy megvagyok különböztetve a többiektől. Mindenki úgy néz rám hogy: óó itt ez a csicska amelyiket még sose hallottuk beszélni. Egész hétvégén itthon segítettem, fáradt vagyok, nem tudom már megtanulni holnapra az anyagot. Ha holnap bemegyek biztos hogy elsőként hív ki, nem fogok tudni semmit, megint beszól hogy nekem nincs itt a helyem. Holott ha nem piszkálna agyon talán még mernék/tudnék is tanulni az órájára, csak mindig én vagyok a célpont, pedig nem ártottam neki semmit. Most vagyok 9.-es szóval elég sokáig kell együtt tengetnem a napjaimat. Tudtok valami megoldást javasolni hogyan éljem túl? Illetve hogy hogyan ússzam meg, hogy ne kelljen iskolába mennem.2015. jan. 11. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!