Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Volt már valaki ilyen folyamat...

Volt már valaki ilyen folyamaton keresztül?

Figyelt kérdés
Azt vettem eszre magamon, egyre kevesebb az az ember akinek a társaságában vagyok szivesen. 29 évesen azt érzem magamon hogy nem érdekelnek az emberek, egyaltalan nem vagyok barátkozó típus. Regebben ha leszolitottam is egy lányt, még tudtam vele akar élvezni is a beszélgetést. Azonban mar nem erdekel hogy hova utaznak, mit csinalnak, es hasonló. De ebben szerintem az a rossz érzésem is benne van hogy meglatnak es azt gondolják : Huzzal innen". Annyira faj hogy meg soha nem volt h éreztem a lanyon, igen bejöttem neki. Kivétel mikor kicsit megjatszottam magam es extrovertaltabbnak tuntem, de rajottem ez energiát von el tolem, nem jo. Nagyon nem vagyok ismerkedős, kozvetlen(sem már). Teljesen elszigetelem magam, es megis iszonyat megterhelő lenne szamomra ha elentetesen kellene viselkednem. Inkabb komoly vagyok mint mosolygós, regebben foditva volt, de tobb emberrel is tartottm kapcsolatot, joban voltam Velük.
2015. jan. 8. 07:35
 1/4 anonim ***** válasza:
sajnos a nagy magyar valóságban egyre többen savanyodnak így be... de van megoldás, ott kell hogyni azt az országot...
2015. jan. 8. 07:38
 2/4 anonim ***** válasza:
És akkor mi van ha itt hagyja az országot? Gondolod akkor majd egy full idegen országban, ismeretlen helyen majd jobban meg fog nyílni? Lehet mégjobban bezárkózna.
2015. jan. 8. 10:13
 3/4 anonim ***** válasza:
magyarországon túl sok a napi gond, németországban, ausztriában, angliában és itt usa ban, csak, hogy a népszerûeket említsem, sokkal kevesebb a napi gond, ezért boldogabbak az emberek, nyitottabbak, szívesen kommunikálnak, nem olyan savanyúak, mint otthon... soha nem bánom meg, hogy eljöttem, pontosan ezen okokból, amit a kèrdezõ felsorolt, ráadásul pont 29 évesen.
2015. jan. 8. 10:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Csakhogy kint már nem olyan egyszerű munkát találni, mert az egyszerű munkákra dögivel sorakoznak, túljelentkezés van kint is az állásokra. Ahova meg kellene ember vagy túl magas posztok, vagy szakma és tapasztalat nincsen sokaknak. Lehet, hogy kint jobb, de eljutni, munkába állni nem egyszerű ám. Ezért van sokaknál a toporgás, befásulás.
2015. jan. 9. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!