A szextől félhetek? Lehet számomra érdektelen?
Mert azt hiszem igen.
Nagyon nagy gond van az biztos.
30 éves létemre még nem volt barátnőm és a szexet is csak hát, hogy mondjam, futólag érintettem. Azt is csak párszor.
Férfi létemre.
Se jó se rossz nem volt,de különösebben nem élveztem.
Néha még undorítónak is találom. Máskor meg úgy képzelem, hogy kellemes lehet. De csak képzelem.
De általában nem foglalkoztat.
Igazság szerint még unni is tudnám ha nem sülök hamar el.
Monoton mozgás és kész.
A lehetőségét sem keresem, hogy nővel lehessek tehát megoldódni sem fog.
Persze tudom, hogy vagy nem kellenék,mert béna vagyok,de jó eséllyel barátnőt se tudnék szerezni,mert nem tudom, hogy kell egy kapcsolatot kialakítani.
Most úgy érzem terhes lenne valakivel minden nap találkozni.Alkalmatlan vagyok én erre.
Viszont tudom, hogy valahogy meg kellene oldani,mert később még több problémám lesz belőle.
Még jó, hogy nem kérdezgetik, hogy miért nincs barátnőm.
Mit hazudjak? Azért, mert nem érdekel a szex?
Senki nem fogja elhinni
Baj van!
Nem tudom mi lehet a megoldás. Mit kellene csinálnom?
Baj van !
Segítség kérésre pszichológustól, szexuálpszichológustól, erre gondoltál már? Ilyen irányba is lehet gondolkodni, ott foglalkoznak ilyen helyzetekkel, mint amiben benne vagy.
A válaszok többsége, meg elég komolytalan.
Én is olyan vagyok, mint te, csak 21 éves lány. Még soha nem volt kapcsolatom, nem is vágytam rá. Még soha nem éreztem szerelmet, még csak halványan sem.
Én is úgy vagyok, hogy néha arra gondolok, hogy nem kéne ismerkednem, vagy valami? Jó lehet a szex? De már a gondolattól is megundorodom néha, és nem is érzek igényt. A csókolózást mindenképpen undorítónak találom.
Szerintem próbálj ismerkedni. Keresd a nők társaságát, figyeld a jelzéseket és több önbizalmad lesz. Regisztrálj be társkereső oldalakra, ha a valóságban nem megy. Ne görcsölj rá a dolgokra, lehet, hogy neked egyszerűen csak több idő kell ahhoz, hogy valakit megszeress úgy igazán és vágyj a testiségre vele. Próbálkozni kell, még nem késtél le semmiről, manapság teljesen elfogadott, hogy 30 fölött kezdenek családot alapítani az emberek, bőven időben vagy. :)
Ne add fel, menni fog az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!