Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Voltam pszichológusnál, azóta...

Voltam pszichológusnál, azóta fura gondolatok járnak a fejemben. Miért?

Figyelt kérdés
Most voltan először. Nem igazán beszéltünk még semmiről. De annyira szégyennek érzem amiket mondtam. Pedig teljesen alap dolgok csak. Annyira rosszul érzem magam azóta. Folyamatosan az jár a fejemben, higy hülyének nézhetett? Vagy ostobának ? Vagy miténtudjam. Nemsokára megint kell mennem, és nem tudom el e megyek. Mert mivan ha tényleg hulyének néz. Alíg tudtam beszélni vele, meg remegtem és annyira rossz visszagondolni rá. Ez így normális? Miért van ez ?
2014. dec. 30. 19:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Azért jársz, hogy megoldódjon a probléma, nem? Ne várj egyik napról a másikra javulást, ez egy hosszú folyamat. De hidd el, változni fog idővel, ha rendszeresen eljársz!
2015. jan. 7. 12:04
 12/12 anonim ***** válasza:

1. Nem nézett hülyének. El tudod képzelni, hogy egy nap hány hasonló, vagy nagyobb gonddal küszködő emberrel beszél?

2. Te magad is leírtad, hogy ez nem csak a pszichológusnál volt így, hanem konkrétan ilyesmi miatt mentél oda. Idő kell ahhoz, hogy megismerjétek egymást, hogy te is bízni tudj benne, de ehhez meg kell nyílnod. Segíteni fog ebben!

3. A problémát nem fogja megoldani pár alkalom. Amikor 2010-ben először jártam pszichológushoz, én is hasonlóan éreztem magam. Nem tudtam megnyílni. Kellett egy fél év legalább. Azt is elmondta, hogy ez az egész nálam nem pár nap alatt alakult ki, hanem bizony 17 évnyi dolog lappang bennem. Amíg ebből kitudok kecmeregni, bizony hosszú évek. Igaza volt, de nagyon is megérte!

22/F

2015. ápr. 10. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!